Vranjanac došao pijan kući, spavao sa komšijinom ženom i tek treći dan shvatio da je u tuđoj kući!

Vranjanac došao pijan kući, spavao sa komšijinom ženom i tek treći dan shvatio da je u tuđoj kući!
764

Vranjanac došao pijan kući, spavao sa komšijinom ženom i tek treći dan shvatio da je u tuđoj kući!

Jednu noć pijanstva Lazar bi možda i mogao da objasni svojoj ženi, ali za tri dana nestanka bez traga i glasa zbog seksa sa potpuno nepoznatom ženom izgleda da se ne pronalazi tako lako. Priča koja zvuči kao scenario drugorazredne holivudske komedije priča je Lazara Mitrovića iz Vranja.

Lazar je u petak naveče otišao u lokalnu zadrugu da proslavi uplatu koja mu je legla na račun psole dve godine zakašnjenja. Ali nije bio jedini, pola je grada došlo da proslavi taj događaj i tako se fešta otegnula do kasno u noć. Lazar je kući krenuo oko tri sata ujutro, bar tako tvrde konobari, jer se Lazar ničega ne seća, ali umesto da skrene levo na jedinom kružnom u gradu, on je skrenuo desno, i otišao u pogrešnom smeru.

Komšijska kuća bila je gotovo identična njegovoj, samo plava

Ne seća se ni kako ni zašto je pozvonio na vrata komšike Jelene, čiji je muž bio na službenom putu. Jelena ga je pustila u kuću misleći da je njen suprug, a kako nisu palili svetla, vrlo su se brzo upustili u ljubavni čin, koji je prema Lazarevim rečima trajao puna tri sata.

– Ma to je bilo nešto brzinski, ni pet minuta, nije vredno spomena – tvrdi komšika Jelena.

Ujutro je vladala neugodna tišina

Jelena je tek ujutro shvatila da to nije njen muž, ali joj je bilo strašno neugodno pa je odlučila da se pretvara da se ništa nije dogodilo i da sačeka da se Lazar pokupi i ode kući. Kako je Lazar tradicionalni Vranjanac koji sa ženom razgovara samo kad mu treba podrezati nokte na nogama, on ni ujutro nije primetio da Jelena nije njegova žena, a kako većinu vremena provodi u lokalnoj zadrugi, nije ni shvatio da kuća nije njegova.

– Žena ko žena, ko će ih razlikovati – zaključio je Lazar, uz molbu da svoju vest ne pokažemo njegovoj ženi..

Lazar je puna tri dana živeo u komšijskoj kući i spavao s njegovom ženom

Neugodna situacija je trajala puna tri dana, Lazar se svaki dan opijao i nije imao pojma da je u tuđoj kući, a Jelena nije znala kako da mu to saopšti. Onda je došao ponedeljak i Jelena je zamolila Lazara da odveze njenu ćerku do škole i tad su mu proradili klikeri…

– Možda jesam bio pijan, ali kod nas su u kući svi bili sinovi, kako sada ćerka – zapitao se Lazar pre nego što mu je Jelena objasnila da nije njegova žena.

Na kraju ipak srećan završetak

Lazar se brzo pokupio i otišao kući, gdje ga je čekala zabrinuta supruga kojoj je izmucao da su ga opet oteli vanzemaljci i ispitivali. Priča se srećom srećno završila, a Lazar je uplatio pozdrav na lokalnom radiju za Srđana, čijom se ženom služio puna tri dana.


Vranje-Online
Njuz Network

Vranjanac došao pijan kući, spavao sa komšijinom ženom i tek treći dan shvatio da je u tuđoj kući!

Comments
Prikazujem...