Šok! Carinici popušili 20 kg marihuane na graničnom prelazu!

Šok! Carinici popušili 20 kg marihuane na graničnom prelazu!
241

Šok! Carinici popušili 20 kg marihuane na graničnom prelazu!

Beograd- Carinici na graničnom prelazu Batrovci juče su popušili nešto malo manje od 20kg marihuane.

Tokom protekle noći, droga je otkrivena u automobilu “Ford Fokus” italijanskih tablica, koji je sa Kosova krenuo ka Italiji.

Kada su carinici pitali vozača da li ima kakve “gandže” tj. marihuane da im da na ler, on je rekao da nema, a i da ima ne da na ler. Posle čekiranja pasoša vozač “Ford Fokusa” zatražio je od carinika komadić rizle. Ovaj potez mladog vozača probudio je sumnju dva carinika da se u automobilu možda nalazi droga. Posle dva sata detaljnog pregledanja pronašli su skrivenu marihuanu u motoru i braniku.

Vozač i diler je načinio teško krivično delo i njemu sada preti kazna od 2 do 4 godine zabrane prodavanja droga na teritoriji Republike Srbije.

Carinici su to veče ostali duže na poslu i popušili skoro 20kg marihuane koja je pronađena, a ostatak od 1,21kg biće od ponedeljka prodavan u prodavnicama carinske robe širom Beograda.

Carinici kažu da je trava izuzetnog kvaliteta i da nije prskana tako da će na sudu svojom izjavom pokušati da smanje kaznu okrivljenom N.R (20) jer smatraju da on ima dobru robu. Ostalo je samo da sudija i veštaci, kao i tužilaštvo, proba ovu marihuanu pa će u skorije vreme biti i presuda.

I dok javnost bruju o ovom dogadjaju, u nekim mestima se pišu i peticije za oslobađanje N.R, jer, kako smatraju veliki broj gradova će ostati bez kvalitetne robe kojom izvesni N.R i snabdeva te gradove.

Okrivljeni N.R komentariše kako je više puta davao istim ovim carinicima na ler “vutru” i mu nikada nisu ni plaćali.

I još je dodao “Ja znam će Evropa u ovom suđenju biti na mojoj strani, jer ja jedini održavam prijateljske odnose sa Kosovom kada je u pitanju nabavka moje robe”.


Vranje-Online
Njuz Network

Šok! Carinici popušili 20 kg marihuane na graničnom prelazu!

Comments
Prikazujem...