Ministarstvo finansija: Porezni horoskop

Ministarstvo finansija: Porezni horoskop
173

Ministarstvo finansija: Porezni horoskop

Porezna uprava Ministarstva finansija objavila je horoskop osoba, trgovca i građana kako bi im olakšala snalaženje u četvrtom kvartalu porezne godine.

Ovan

Očekuje vas dan pojačane finansijske aktivnosti. Gubićete mnogo novca, nekretnina i pokretnosti na ostvarenje planova, ali će ostvareni rezultati biti zadovoljavajući. Premda ćete biti skloni manjim poreskim greškama i propustima, simpatije inspektora i policije biće na vašoj strani.

POREZ: 4 PRIHOD: 4 parafiskalni NAMETI: 4

Bik

Uživaćete u druženju sa bankarima, računovođama i prodavcima osiguranja te se nećete moći požaliti na dosadu. Bićete zaokupljeni prireznim zgodama i nezgodama. Na poslovnom planu bićete fiskalizirani i polutransparentni nastojeći u svakoj situaciji spojiti ugodno s korisnim.

POREZ: 5 PRIHOD: 5 parafiskalni NAMETI: 5

Blizanci

Bićete nespretni i neoprezni, pa se čuvajte manjih računa, naročito pri rukovanju kreditima i hipotekama. Na jeziku ćete biti prilično oštri, skloni provokacijama i političkim ucenama. Veći oprez potreban je u isplaćivanju podsticaja i komunikaciji sa osobama od kojih nešto potražujete.

POREZ: 4 PRIHOD: 3 parafiskalni NAMETI: 3

Rak

U poreskim pitanjima pokazivaćete dosta uzdržanosti, i to zbog straha da država ne primeti vašu ranjivost. Kako dan bude odmicao, vidljivi su nagli zaokreti u stavovima, ponašanju i manjku higijene. Reći ćete odlučno “ne” propisima i dugovima.

POREZ 4 PRIHOD: 4 parafiskalni NAMETI: 4

Lav

Povrat poreza biće vaš pokretač. U interakciju s referentima uletećete brzo i bez razmišljanja. Nećete moći odoleti zovu utaje, pa bi vaše odluke mogle biti najviše zasnovane na pohlepi. Ako imate političke veze, suočićete se s otporom suprotne strane.

POREZ 4 PRIHOD: 5 parafiskalni NAMETI: 4

Devica

Vaši će troškovi biti visoki, posebno doprinosi i bolovanja. Podelićete samouverenim nastupom i liderskim sposobnostima masu otkaza, pa će se vaš savet prihvatati, a reč slušati. Napašće vas parafiskalni paraziti, ošišajte kosu.

POREZ: 5 PRIHOD: 5 parafiskalni NAMETI: 5

Vaga

Planete će istaknuti vaše fiskalne potencijale, domišljatost i talenat za prihode. Neočekivani materijalni dobitak uticaće na rast životnog standarda. Prijatelji će vam zbog toga biti privrženi, a poznanstva ostvarena ovih dana unose pozitivne investicije u vašu import-ekport zadrugu.

POREZ: 4 PRIHOD: 5 parafiskalni NAMETI: 5

Škorpija

Shvatićete kako varati na porezu, a kojim osobama nije isplativo muljati, kako se treba postaviti poreskom inspektoru i na koji način dobiti lažne papire od šefa a da svi budu zadovoljni. Uspešno ćete privesti kraju poslove koji prete vašim kolenima.

POREZ 4 PRIHOD: 5 parafiskalni NAMETI: 4

Strelac

Konzumiraćete kokain. Mitom i nasilnim nastupom čvršće ćete uz sebe vezati vama drage osobe, koje će vas “počastiti” komplimentima. Bićete sigurni u sebe, pa se nećete suzdržavati da zatražite ono što želite ili javno pokazati osećanja i polnu uzbuđenost. Privlačiće vas luksuzan način života i utaja poreza.

POREZ: 5 PRIHOD: 4 parafiskalni NAMETI: 4

Jarac

Planetarni uticaji nagoveštavaju rast prihoda, rashoda i genitalnog herpesa. Više ćete ceniti sami sebe i time pokazivati drugima da vas trebaju uvažavati i poštovati, ali oni to neće prihvatiti. Bićete veseliji, bolje raspoloženi i prilično otporni na poreske inspektore odnosno na njihove posledice.

POREZ: 4 PRIHOD: 5 parafiskalni NAMETI: 5

Vodolija

Shvatićete kako se vaše utaje poreza odražavaju na druge ljude, a njihove reakcije će vas upozoriti na vlastite greške i propuste (kazneno-popravne prirode). Premda su zvezde na vašoj strani, moglo bi vam se dogoditi da izgubite kompas, slobodu ili devičanstvo (kazneno-popravne prirode). Zablude vas vrebaju, posebno u poreskom životu.

POREZ: 3 PRIHOD: 4 parafiskalni NAMETI: 4

Ribe

Spoljašnje okolnosti uticaće na vaš finansijski život. Vreme koje inače posvećujete isplaćivanju na ruke, uzurpiraće telefonski pozivi iz kancelarije, policije ili novina. Nemojte zaboraviti šta vam je najvažnije. Prvo spasite sebe, tek tada možete pomoći drugima.

POREZ: 3 PRIHOD: 4 parafiskalni NAMETI: 4


Vranje-Online
Njuz Network

Ministarstvo finansija: Porezni horoskop

Comments
Prikazujem...