Intimna ispovest mladića iz Vranja: Moje vrhunsko seksualno umeće upropastilo mi je život!

Intimna ispovest mladića iz Vranja: Moje vrhunsko seksualno umeće upropastilo mi je život!
818

Intimna ispovest mladića iz Vranja: Moje vrhunsko seksualno umeće upropastilo mi je život!

Milan D. iz jednog sela nadomak Vranja celi život tražio je srodnu dušu, ali sve što je uspšeo da pronađe bile su beskonačne količine njemu besmislenog seksa s mnogo žena.

Još od malena Milan je znao da želi jednog dana naći ženu svog života, zasnovati porodicu, imati puno dece i živeti u idili svog sela. Na njegovu žalost, prilično je rano otkrio kako sa ženama ne uspeva ostvariti nikakav smisleniji odnos izvan kreveta.

– Imao sam devojku u rodnom selu. Dugo smo bili zajedno, išli u isti razred u srednjoj školi, slušali smo Grand muziku, nosili crne majice, ona je svake nedelje imala drugu boju kose, pirsinge smo napravili i zajedničku tetovažu… Ali to sve se promenilo onog dana kad smo spavali zajedno.

Više ništa nije bilo bitno. Ni ja, ni moji osećaji, ni moji interesi, samo joj je bilo bitno da spava sa mnom. Bilo gde, bilo kad. I kada nekad jednostavno nisam mogao, onda se durila i ljutila, pravila scene i optuživala me da imam drugu. Osećao sam se kao stalak za pe*is – sa suzama u očima prepričava nam Milan.

Kada je završio srednju školu, prekinuo je tu iscrpljujuću vezu i pobegao od svoje nezasite devojke na studije šumarstva u Surdulici. Mislio je da je problem bio u devojci s kojom je bio sve te godine ali se nadao kako će u Surdulici pronaći nekoga s kim bi podelio sve ono što nosi u srcu. Na svoju žalost primetio je kako svaka devojka, čim spava sa Milanom, prestane mariti za to što on nosi u srcu.

– Užasno je to prokletstvo, to da ste savršen ljubavnik, da se svakoj ženi zasviđate, da se žmarci i orgazmi smenjuju jedan za drugim, a one hoće samo još i još… I nema nikakva maženja nakon seksa, nikakvog razgovora o osećajima, smislu života i beskonačnosti svemira. Ne. Samo im je bitno kad će… khm… “mašina” biti spremna da opet krene u rad.

Da sam bar nekad razočarao neku od tih devojaka, da im je bilo bez veze, da sam prerano raskinuo barem jedanput, ali to se meni nesrećniku nikad nije dogodilo – ljutit je na sebe nas sagovornik i ogorčen svime što je proživeo.

Milan sad živi sam u garsonjeri u Surdulici. Kloni se ljudi, od žena pogotovo. Na njegovom se poslu već pomalo priča da je “onaj čudni peder iz Vranja”, što mu svakako odgovara. Redovno posećuje psihijatra jer pati od teške depresije. Njegovi snovi o srećnoj i skladnoj porodici u rodnom selu zauvek su izgubljeni i upropašćeni. Stoga, kad vas vaša gora ili bolja polovina razočara u krevetu, setite se samo nesrećnog Milana i budite srećni što imate nekoga nesavršenog pored sebe.


Vranje-Online
Njuz Network

Intimna ispovest mladića iz Vranja: Moje vrhunsko seksualno umeće upropastilo mi je život!

Comments
Prikazujem...