ANKETA: Da su sutra izbori pobedila bi Dragica Nikolić!

ANKETA: Da su sutra izbori pobedila bi Dragica Nikolić!
143

ANKETA: Da su sutra izbori pobedila bi Dragica Nikolić!

Da se sutra održavaju predsednički izbori, za Dragicu Nikolić bi glasalo 58 odsto građana, dok bi njen muž, aktuelni predsednik države Tomislav Nikolić dobio 27 odsto glasova, ukoliko među kandidatima ne bi bila Dragica, pokazuju rezultati istraživanja “Vranje-Online” i agencije “Koji si ti pa faktor”.

Prema tim rezultatima za Dragicu bi glasalo 99 odsto punoletnih žena, 97,24 odsto devojaka, 99 odsto punoletnih muškaraca, dok je Tomislav u vođstvu samo među seoskom populacijom i to onom koja se nalazi u užem krugu oko kazana za rakiju.

Na trećem mestu je Aleksandar Vučić kome je bitno opala popularnost od kako se Dragica bavi humanitarnim radom. Kada bi Dragica i Tomislav spojili glasove dobija se cifra od 140 odsto ukupnog glasačkog tela, što se ne pamti u istoriji srpske politike, čime oni mogu lako da eliminišu Vučića iz političkog života uopšte i da vladaju praktično u nedogled.

Očigledno su aktivnosti Dragice Nikolić kojima je ona obuzeta u poslednje vreme dale bitne rezultate.

Ona je zbog svega ovoga pozvana i na “Samit 15” lidera koji će zbog nje biti održan u Beogradu.
Od ostalih kandidata Dragan Đilas je dobio 0,00178 glasova jer uživa veliku popularnost od kada se bavi poljoprivredom. Bojan Pajtić je dobio zanemarljivih 0,00000129 odsto. Interesantan je podatak da Velimiru Iliću raste popularnost od kako se bavi ničime tj. nije aktivan.

Istraživanje je takođe pokazalo da je institucija koja uživa najviše poverenja – Pecara koju poseduju razna fizička i pravna lica po Srbiji. Na drugom mestu je kafana, koja je svakom Srbinu svetinja i na trećem mestu svastika.

Istraživanje je obavljeno od 1 do 6. septembra na uzorku od 1.200.000 građana, a Marko Blagojević nije učestvovao u ovome.


Vranje-Online
Njuz Network

ANKETA: Da su sutra izbori pobedila bi Dragica Nikolić!

Comments
Prikazujem...