​Umro Milan Cezar (šaptač psima) nakon što su ga rastrgli psi!

​Umro Milan Cezar (šaptač psima) nakon što su ga rastrgli psi!
17.358

​Umro Milan Cezar (šaptač psima) nakon što su ga rastrgli psi!

Društvenim mrežama proširila se vest da je navodno umro Milan Cezar, njega su napali psi za vreme snimanja emisije, popularni šaptač psima koji je pre dva meseca gostovao i u Srbiji.

Internetom se proširila vest da je poznati “šaptač psima” mrtav. Milan Cezar navodno je poginuo u napadu podivljalih pudlica koje su ga napali za vreme snimanja njegovog novog serijala “Doggy style”.

– Cesar je šetao čopor pudlica kroz park, kako bi ih socijalizovao sa ostalim psima. Pudlice su bile u strahu i kako bi ih kontrolisao, zavezao im je za rep komad slanine. Pudlice su podivljale od mirisa, počele da napadaju jedna drugu.

Kad je Cezar pokušao intervenisati, one su ga napale i rastrgle. Ljudi su vrištali i plakali, neki su pokušali da pomognu, ali pudlica je bilo previše – izjavio je producent John Brolin.

No, kako saznajemo, radi se o lažnoj vesti. Američki satirični portal Noticias Unam napisao je morbidnu i izmišljenu vest. Kome bi takva vest trebala biti zabavna, nije sasvim jasno, niti zašto bi to bilo smešno. Morbidna vest objavljena je u otprilike isto vreme kad i Milanov posljednji tweet, što bi značilo da je Milan veselo tvitovao dok je bio mrtav, a iako se nije pojavila ni na jednom većem stranom mediju, nezaustavljivo se širi društvenim mrežama.

Prva istina je da Milana Cezara nisu rastrgle divlje pudlice, nego njegov meksički pas Pancho. Producenti su pokušali sakriti vest kako bi sačuvali vrednost vlastitih proizvoda. Ako bi se saznalo da je šaptač psima ubijen od vlastitog psa, svi bi posumnjali u njegovu sposobnost i stručnost.

– Kako autopsija pokazuje, Cezara je napao Pancho, njegov meksički mešanac. Pancho je bio uzrujan jer mu je bilo dosta posmatrati kako su Amerikanci iz Latinske Amerike tretirani u SAD-u. Mnogi žive u lošim uslovima, ilegalno, tretiraju ih kao jeftine radne snage.

Sve zato jer su pobegli od loših režima u sopstvenim zemljama kojim je uveliko diktirala spoljna politika SAD-a. I sad je njegov vlasnik Cezar rob američkih medija, koji pokušavaju prebaciti ljudski fokus sa stvarnih problema na zabavne emisije u kojima se Cezar definiše kao ‘šaptač’ pasa. Time se mistificira razumna nauka koja se bavi komunikacijom i dresiranjem životinja. Zar je Jane Goodall “šaptačica majmuna”? Pitao se Pancho – pojasnio je pseći psiholog Phill Ankle.


Vranje-Online
Njuz Network

​Umro Milan Cezar (šaptač psima) nakon što su ga rastrgli psi!

Comments
Prikazujem...