"Iz dana u dan Stanije i one napumpane …"

Glumica Gorica Popović kaže da je naša publika zaražena jeftinim sadržajem i da bi televizijama trebalo udariti poreze

 Glumica Gorica Popović otkriva da igrajući na filmu i pozorištu zna “u kojoj meri je publika spremna da prihvati neke stvari”.

“Naša publika je zaražena jeftinim sadržajem, pa se teško vraća u ozbiljne teme”, rekla je glumica “Našim novinama”.

“To ne znači da te teme treba izbegavati, ali ih treba dozirati i dobro pripremiti. Taj slom kriterijuma u mnogim stvarima je poražavajući. Svi koji veruju u ono što rade moraju da se trude za neki svoj mali svet koji je čestit i koji treba da se proširi u koncentričnim krugovima, pa će valjda od toga da se stvori nešto bolje.

“Mislim da su mediji dosta krivi – gledati ove Stanije, opskurne likove iz Parova na naslovnim stranama je problem. Nijedne novine nisu imune na to, ali mislim da je na njima i velika odgovornost”, rekla je Popovićeva i dodala:

“Zar treba davati protora na televiziji onima koji su osumnjičeni za kriminal i prostituciju? Sve te čudovišno napumpane devojke imaju dosijee? Udarite im poreze do neba, pa ćete videti da se može, a ne dozvoliti da kupuju petparačke serije i prave rijalitije u kojima ima pacijenata”.

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari