Što se uopšte zove "24"?

Prvo je bila serija, pa mini-nastavak, a sada stiže još jedan nastavak sa potpuno drugim glavnim likovima!

Mreža “Foks” objavila je da će snimiti još jedan nastavak serije “24”, nakon višenedeljnih špekulacija fanova po Internetu.

Geri Njuman iz “Foksa” potvrdio je da fanovi u novoj sezoni neće gledati agenta Džeka Bauera, koji je od samog početka simbol ove serije.

“Očigledno je da bismo voleli da je Kifer Saterlend mogao da glumi u nastavku, i naravno da smo najpre sa njim razgovarali. Nastavak nije nešto što bi on radio trenutno, ali nas je ohrabrio da damo sve od sebe i da vratimo seriju sa nekim novim ljudima”, rekao je on.

“Iskreno, mislim da nećete videti nikoga od poznatih lica. Imaćemo novu, mlađu ekipu, glavni likovi će biti mladić i devojka, i cilj je da privučemo gledaoce od 18 do 30 godina. Potpuno ćemo resetovati priču”, rekao je on.

Ako neće biti Bauera, niti bilo koga od stare ekipe, i sve će biti “resetovano” – što li su zadržali ime?

Serija “24” premijerno je predstavljena 2001. godine. Snimljeno je osam sezona sa ukupno 192 epizode, televizijski film “24: Iskupljenje”, kao i specijalni nastavak “24: Živi još jedan dan” od 12 epizoda, emitovan prošle godine. Serija je osvojila 20 Emija i dva Zlatna globusa.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI