Nezapamćen sukob u Maldivima!

Ejmi Aminata pretila motkom Zmaju od Šipova zbog nepristojnog ponašanja, on joj se rugao i još jače joj se suprostavljao.

Mesecima su Ejmi Aminata i Zmaj od Šipova imali svoje interne šale u rijalitiju Parovi, a zatim i u serijalu Maldivi. Pošto je Ejmi, međutim, ušla u romansu sa fudbalerom Lazarom Jeremićem, čini se, sve je počelo da joj smeta.

Nominovanjem Zmaja od Šipova, već je počelo da puca njijhov dobar odnos, a tamnoputoj manekenki inače, sve više smetaju stočareve priče o seksu.

Dok je on Ali Kingu i Tomi Panteru pričao da je u nekom motelu kraj puta imao seks i po 30 puta za noć, da je uvek spreman, i da mnoge žene varaju svoje muževe sa njim, Ejmi je to slušala sa strane.

“Ta doktorka, ona je udata i ima dvoje dece, ona uživa samnom”, pričao je Zmaj.

“Rekla je, da nije udata, pričala bi za novine, koliko ja mogu da imam seks satima. Ej, po nekoliko sati mogu.

Odjednom, pored Zmaja se stvorila Ejmi i počela da viče.

“Hoćeš li bre da prestaneš da pričaš o seksu? Nije te sramota! Deda! Imaš 65 godina! Imaš 70 godina, ti pričaš o seksu pred ovim devojkama! Prestani! Da te nisam čula više ni reč. Vidiš da nijedna neće da bude sa tobom! Ti si nula! Mali miš! Šta to imaš u gaćama? Ajde, izvadi, pa da te pošaljemo kući! I ja odoh do finala. Ja pobeđujem. Izvadi ga Zmaju, ajde, pokaži!

Provokacijama menekenke pridružio se i Toma Panter:

“Ma, izvadi Zmaju! Pa, neće valjda Gastoz da bude bolji je**č od tebe?”, dobacio je i Vladimir Paspalj Tajson.

“Naravno da neće! On ovde dohvatio ove ženske, kakve su, takve su. A ja, koji sam toliko prevrnuo, postoji fim o mom seksu, meni niko ne kaže da sam broj jedan”, rekao je Zmaj.

Ejmi Aminata time je bila dodatno isprovocirana, pa je uzela neki štap i počela da viče na Zmaja i preti mu, da ce ga udariti.

Matori deda! Prestani da pričaš o seksu! Ništa ti ne možeš! Nula si ti. Nula.

“Pa, dođi da ti ga uštekam, da vidiš! Što pričaš, kad nisi probala. Ne znaš ni koliki je. U mene je veći nego u crnca. A ti si crnkinja, ti to voliš.

“Izvadi, pokaži, da vidim šta imaš! Baš bih volela da te pošaljem kući”, vikala je Ejmi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI