Hiljade i hiljade sklekova za ukućane!

Kristijan Golubović se ozbiljno priprema za ulazak na Farmu 6 u septembru. Kako kaže, ima plan da sve ukućane “postroji”.

Danas slikar i pisac, nekada žestoki momak sa beogradskog asfalta učestvovaće u rijalitiju Farma 6.

Za sebe kaže da je normalan i vredan dečko koji će poznate ličnosti svojim primerom naterati da izbace loše navike i reše se poroka.
“Pošto sebe smatram jedinkom, sigurno će neko reći: vidi ovog, šta nam soli pamet ovaj kriminalac! Mislim da su vežbe obavezne svakog jutra i držaću trening ljudima koji se normalno budu ponašali. Biću za njih doktor Filgud! Držaću i gimnastičke treninge, jer mislim da su oni jako važni i za psihu. Pomogao bih Dari Bubamari i Seki Aleksić da smršaju, ako bi mi dopustile”, rekao je Kristijan za “Kurir”.

On kaže da će u rijalitiju dokazati da je “300 puta bolji do pevaljki, starleta i ostalih go**na”.

“Očekujte od mene ustajanje u pet ujutru i obavljanje seoskih poslova. Naravno, crtanje neću zapostaviti. Nema potrebe niko da me se plaši, jer ja nisam Mikiu Đurčić, luda Zorica Marković, Maca ili Firči. Glavni cilj mi je da pomognem, a prioritet mi je da tamo nekog odviknem od pušenja, droge i alkohola”, kaže Kristijan.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI