Pištolji su OK, a ovo je problem?!

Pevačica Majli Sajrus, koja se obično skida i luduje po društvenim mrežama, sada je postavila pitanje koje je zaista na mestu.

Majli je za “Mari Kler” ispričala da ne shvata zašto su spotovi ili slike na kojima pevačice drže oružje OK, a njeni golišavi snimci nisu.

“Ne kapiram, ja sam loš uzor, zato što trčkaram okolo sa golim si*ama? A dobar primer mladima je spot Tejlor Svift u kom ona i naoružana devojke propagiraju neko osvetničko nasilje? Stvarno ne razumem”, rekla je Majli.

Pevačica misli na spot “Bad Blood”, u kom je Tejlor angažovala sve svoje prijateljice manekenke i zajedno glume osvetničku žensku bandu, naoružanu do zuba.

Izvor: YouTube

Majli je dodala i da je frustrira činjenica da su neke stvari dozvoljene muškarcima u šoubiznis industriji, ali ženama ne.

“Diskriminišu nas na osnovu pola, starosti, ma birajte! Kendrik Lamar peva o LSD-u, i on je kul. Ako ja to uradim, ja sam narkomanska ku*va“, zaključila je Majli.

Kad se tako stvari postave, Majli je možda i u pravu…

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari