Opet zajedno?

Britanska štampa je prenela da će se najuspešniji ženski bend vratiti na scenu sledeće godine kako bi proslavio 20 godina od izlaska pesme “Wannabe”.

Izvor: YouTube

Poslednji put su se “Spajsice” okupile za ceremoniju zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012, i tada su sve bile na broju, ali “San” piše da im se Viktorija Bekam ovoga puta neće pridružiti.

Povratničku turneju, u okviru koje će obići ceo svet, upriličiće “samo” Ema Banton, Džeri Halivel, Melani Čizholm i Melani Braun.

Spice Girls je bend osnovan 1994, a najveću slavu stekao je pesmom “Wannabe” objavljenom dve godine kasnije. Halivelova je grupu napustila 1997, da bi se ostatak benda rasformirao 2000. godine. “Spajsice” su se okupile za povratničku turneju 2007, a zanimljivo je da je njihov nastup na Olimpijadi najpraćeniji događaj vezan za Igre na Twitteru – tokom njihovog performansa, u svakom minutu je izlazilo čak 116.000 tvitova vezanih za njih.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI