Vodimo vas u Barutanu!

Želite na nastup Aleksandera Kovalskog, ili koncert Jožefa Nađa? Delimo karte!

Ovaj vikend u Barutani rezervisan je za dva prestižna događaja iz klupske, odnosno koncertne sfere – u petak, 7. avgusta gost najlepše pozornice na Kalemegdanu biće poznati nemački DJ Aleksander Kovalski, a samo dan kasnje – u subotu 8. avgusta, naš poznati violinista Jožef Nađ održaće koncert na kom će specijalni gost biti njegov kolega violionista Filip Krumes.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom “Barutana petak” ili “Barutana subota”. Adresa je nagrade@mondo.rs. Najbrži čitaoci odmah će dobiti povratni email sa uputstvom za preuzimanje ulaznica.

Poznati nemački stiže u Barutanu ovog petka, 7. avgusta! Prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti i elegantnim spajanjem tehna sa elemetnima dip hausa, daba i fanka, a vlasnik je i brojnih uspešnih singlova i remiksa. Momka koji je redovan za DJ pultom Berghaina ovog petka imaće priliku da čuju i beogradski klaberi, a poznati DJ nastupiće uz domaću podršku u sastavu Kristijan Molnar & Lea Dobričić.

Posle uspešnog nastupa u Barutani sa Berklee All Stars Serbia, džez violinista Jožef Nadj ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom ove subote 8. avgusta. Ovog leta, pod zidinama Kalemegdana, sa svojim bendom Fusion System i specijalnim gostom, kolegom i dugogodišnjim prijateljem violinistom Filipom Krumesom, sviraće kompozicije sa svog poslednjeg albuma Digital World. Na repertoaru za ovaj nastup, pored autorskih kompozicija Jožefa Nađa, naći će se i nekoliko obrada sa pečatom džeza, fjužna i fanka.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI