Zoran Radmilović – legenda živi! (VIDEO)

Prošlo je 30 godina od kako smo izgubili Kralja Ibija, Bilija Pitona, Životu, Radovana III … Zorana Radmilovića.

  Jedan od najboljih srpskih glumaca preminuo je pre tačno 30 godina.

Njegov odlazak su pojedini srpski mediji u ono vreme opisivali rečima “nebo je dobilo najbolje”, a mi na današnji dan želimo da se prisetimo kultnih replika slavnog glumca, koji je, između ostalog, bio poznat i kao kralj improvizacije.

Oni koji su imali tu čast da gledaju Zorana u ulozi Kralja Ibija ili Rumenkine jače polovine kažu da je svako izvođenje ovih predstava bilo drugačije – on je improvizovao svaki put, na oduševljenje publike i kolega na sceni. Setite se samo koliko  puta ste, gledajući Radovana videli “Katicu” i “Rumenku” kako “vrište od smeha” …

U to ime, hajde da ga se setimo ovako:

Izvor: YouTube

  Pogledajte kratak insert u kojem možete čuti kako je “bio leeep i visok u p…. m…….!” i kako je smuvao Rumenku!

Izvor: YouTube

  Na kraju, pogledajte i taj neprijatni trenutak kada glumac zaboravi tekst, a Zoran vikne “kaži nešto, sad ti treba da kažeš …”. Legendarna scena sa Zoranom i Mirom Banjac.

Izvor: YouTube

 Dodaćemo samo da ste zahvaljujući njemu bar jednom prokomentarisali da su “komarci k’o rode”, nekom vašem dragom rekli “ne s… Rumenka”, možda ponosno istakli činjenicu da ste “član biblioteke” kojem karta štrči dva prsta iz džepa, ili dok ste požurivali goste rekli “sad idite, jer da biste ponovo došli prvo morate da odete”, zar ne?

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI