Super film koji nećete gledati! (VIDEO)

Novi film o superherojima nedavno je imao svetsku premijeru, a kritika i publika su, najblaže rečeno, mlako primili adaptaciju istoimenog stripa.

U filmu, četvoro mladih prijatelja zainteresovanih za nauku se upliću u eksperiment sa paralelnom dimenzijom, iz koje se vraćaju sa nadljudskim moćima. Dobijaju moć da lansiraju vatrene kugle, rastežu svoje telo u bilo koji oblik ili veličinu, budu nevidljivi ili neverovatno snažni. Uloge tumače Kejt Mara, Bili Eliot, Majls Teler, Majkl B. Džordan i drugi.

Iako je ovo klasična priča o superherojima, i čak četvrta adaptacija “Fantastične četvorke”, kritičari su zgroženi filmom koji “nema ni radnju, ni likove vredne pomena, a kamoli dijalog”, kako je ocenio “Dejli mejl”.

Još tokom snimanja šuškalo se o famoznim “kreativnim razlikama” između studija i reditelja, svađama na setu, a u finalnoj verziji filma primetno je da nedostaju neke scene iz trejlera. Takođe, glumica Kejt Mara u nekim scenama ima normalnu frizuru, a u drugima bolno očiglednu periku, što znači da su neke scene morale da budu dosnimavane mesecima kasnije.

Posle očajnih kritika i slabe premijere, oglasio se i reditelj Džoš Trank.

“Pre godinu dana, imao sam fantastičnu verziju ovog filma. Dobila bi odlične kritike. Nažalost, vi je nikada nećete videti“, napisao je on na Twitteru.

Iako je sporni tvit obrisao, “Dejli mejl” navodi da je ovo siguran znak da je za sunovrat “Fantastične četvorke” odgovoran studio “Foks”, koji se umešao u Trankov posao i upropastio film.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI