Ozbiljna prozivka za Amere!

Režiser Majkl Mur otkrio da je “meta” njegovog novog dokumentarca američka vlada!

Reditelj Majkl Mur, poznat po provokacijama i filmovima “Bowling for Columbine”,”Fahrenheit 9/11″ i drugim, otkrio je da je već neko vreme u strogoj tajnosti radio na novom filmu.

Novo ostvarenje će se zvati “Where to invade next?”, i baviće se istraživanjem Murove teorije o tome kako američka vlada pokušava da celu planetu drži u stanju “beskonačnog rata”.

“Iz očiglednih razloga, neću zalaziti u detalje filma do premijere. Želim ovim putem da pozdravim i svoje drugare iz Državne bezbednosne agencije – ćao ljudi”, rekao je Mur u obraćanju fanovima na Internetu, aludirajući na to da se njegova aktivnost non-stop prati.

“Baviću se činjenicom da vlada naše zemlje pokušava da održi svet u stanju beskonačnog rata. Očigledno postoji konstantna potreba za time da imamo NEKOG neprijatelja, da tražimo neke neprijatelje i onda ratujemo sa njima, kako bismo vojnu industriju održali u životu, a kompanije koje od rata zarađuju u plusu”, rekao je on.

Novi film Majkla Mura biće premijerno prikazan u septembru na Festivalu u Torontu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI