Ovog Harija Potera niste gledali! (VIDEO)

A vi mislili da on postoji samo u Hogvortsu? U zabludi ste od sredine osamdesetih!

Ako mislite da je svet magije u kojem se pojavljuje Hari Poter stigao iz mašte Džoane K. Rouling, varate se!

Pre skoro 30 godina, izašao je film “Troll” čiji je glavni lik Hari Poter mlađi, koji se udružuje sa vešticom kako bi uz pomoć magije pobedio zlog trola.

Pogledajte trejler filma iz 1986. godine!

Izvor: YouTube

Sada je u pripremi nastavak, i to animirani, koji će se zvati “Trol: Uspon Harija Potera mlađeg”, a ekipa filma kaže da ne brine zbog toga što je ime glavnog junaka asocijacija na nešto sasvim drugo.

“Želimo da istaknemo da ‘Uspon’ neće imati nikakve veze sa likovima, pričom ili mestima koje je osmislila Džoana K. Rouling u knjigama, niti ‘Vorner bros’ u filmovima. Nemamo veze sa njima, i bavimo se pričom koju smo predstavili 11 godina PRE nego što je Roulingova objavila prvu knjigu o svom Poteru”, navodi produkcija.

U filmu će glas veštici pozajmljivati oskarovka Patriša Arket, a glavnom junaku Bakster Bartlet. Premijera “Uspona Harija Potera mlađeg” biće 2017. godine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari