Gledajte sa nama ekskuzivno "Fantastičnu četvorku"

Fantastična četvorka stiže u srpske bioskope 6. avgusta, a mi ćemo pružiti priliku određenom broju posetilaca našeg protala da u ekskluzivnom ambijentu pogledaju ovaj naučno-fantastični film dva dana pre premijere! Učestvujte u našem Twi

  Popularnost Marvelovog superherojskog tima, Fantastične četvorke, ne jenjava od pojave prvog broja stripa šezdesetih godina prošlog veka do današnjih dana. Ne čudi što je “20th Century Fox” odlučio da uradi spektakularnu ekranizaciju priče koja govori kako nastali superheroji – Gospodin Fantastični, Nevidljiva žena, Čovek Baklja i Stvor. Najdugovečniji Marvelov tim superjunaka dolazi na velika platna u priči o mladim autsajderima koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljene i opasne svetove. Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Ali da vam ne otrkivamo sve detalje. Strpite se još malo. Ukoliko želite da 4. avgusta u prisustvujete specijalnoj projekciji na otvorenom u jednom beogradskom hotelu, onda nas (za)pratite na Twitteru @Mondo_zabava i obnovite svoje znanje o Marvelovim superherojima. U ponedeljak 3. avgusta u 13 časova upriličićemo kviz u kome će moći da učestvuju svi koji prate ovaj MONDO Twitter nalog i sami imaju više od 10 pratilaca. Postavljaćemo vam pitanja, a oni koji budu pokazali znanje – osvojiće ulaznice. Poklanjamo ukupno 35×2 karte, a onaj ko jednom osvoji dve ulaznice, ne ulazi u konkurenciju za naredne. Biće prihvatani samo odgovori koji sadrže “@Mondo_zabava #mondoF4”.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI