Vranje-Online: Šest godina sa vama!

Pre tačno šest godina, 15.01.2009. godine registrovan je domen Vranje-Online.com

Ono što danas dokazujemo, to da je Vranje-Online najposećeniji internet sajt u Pčinjskom okrugu a i šire, nekada je bilo tek zamišljeno, i upravo je zbog toga pokrenut Vranje-Online portal.

Vranje-Online se nalazi u privatnom vlasništvu, nije ni na čijoj strani, ne cenzuriše tekstove koji se nalaze na njemu, a njegovi urednici objavljuju gotovo sve informacije!

Vranje-Online ne briše komentare čitaoca na svom portalu kao i komentare na društvenim mrežama gde smo aktivni, i uvek poštujemo svačije mišljenje.

Ko nas čita:

Svakodnevno brojimo preko 30,000 jedinstvenih poseta, koje dolaze iz preko 100 zemalja sveta, izvor: Google Analytics

Takođe, svakodnevno radimo na tome da Vranje-Online portal bude jedan od najoptimizovanijih i najbržih sajtova na mreži, a sve to ne bi mogli bez vrhunskih servera, sa maksimalnim odzivom, na kome se sajt nalazi, a svi serveri su smešteni u Srbiji, iza kojih stoji kompanija mCloud.

Sadržaj:

Tim Vranje-Online portala svakodnevno širi sadržaje, kako bi svojim posetiocima obezbedio što vrednije i aktuelnije informacije, pre nekoliko dana smo počeli da radimo na kompletnom redizajnu sajta, i nadamo se da će za par meseci svi poslovi biti gotovi!

Na sajtu se dnevno objavi preko 300 naslova, mesečno preko 9.000, pre par nedelja je objavljena ljubilarna 200.000. vest!

Nudimo vam i brojne servise kao što su dnevni horoskop, bioritam, plodni dani, idealna težina, potrošnja kalorija, vicevi dana, a skoro smo dodali i servis kamerom uživo, gde iz svoje fotelje možete pratiti preko 40 kamera širom zemlje.

Vranje-Online pokriva 97% internet tema, koje su uredno razvrstane po kategorijama.

Nedavno smo pokrenuli novu sekciju sa nazivom “Izmišljene vesti“, koja je jedinstvena na našim prostorima a svi tekstovi su satirično-humorističkog karaktera koji vam sigurno garantuju smeh do suza!

Vranje-Online takođe svakodnevno medijski podržava veliki broj akcija i inicijativa.

Vranje-Online je vaš sajt, postoji zbog vas i ne bi postojao bez vas!

Zahvaljuujemo se svim našim posetiocima, onima koji nas hvale, ali i onima koji nas kritikuju jer i jedni i drugi doprinose tome da budemo bolji, a svakodnevno radimo na tome.

Redakcija Vranje-Online portala

Komentari

PODELI