MA, NIJE MOGUĆE: Egzotični Mercedes SLS uništen na otpadu! (VIDEO)

Da su zakoni nekih država apsolutno nemilosrdni, pa ako hoćete, ponekad čak i „kratkovidi“ kada je reč o proceduri, potvrđuje i ovaj neverovatni video, na kojem je zabeleženo uništavanje, bolje rečeno „sistematsko čerupanje“ supersportskog Mercedesa SLS!

Državne zakone spominjemo jer je sigurno da nikome ne bi tek tako palo na pamet da „drobi“ jedan SLS, osim ako mu je tako baš naređeno… a zbog čega je došlo do ovoga, nažalost, nemamo potpunu informaciju. Postoji nekoliko mogućnosti, od toga da je u vlasništvu osobe koja se zamerila državi (i najverovatnije, poreskoj službi!), preko nelegalnog uvoza i „muljanja sa papirima“, pa do toga da je učestvovao u ilegalnim trkama u redovnom saobraćaju, gde, u nekim zapadnim zemljama, sledi konfiskacija vozila i njegovo uništenje!

Većina će se svakako zapitati, a zbog čega automobil nije prodat na aukciji ili makar rastavljen u delove i tako zarađen novac, pa usmeren u neke pametnije stvari… No, tu se opet vraćamo na početak, različite zakone različitih država koji žele da apsolutno kazne vinovnike, bez mogućnosti da „povrate“ svoj automobil, te nekad radije demonstriraju silu na ovaj način, nego što im je do zarade.