NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Vozač punta zaspao za volanom i napravio udes?

  Goran V, vozač ’’fijata punto’’ koji je noćas podleteo pod autobus na Ibarskoj magistrali kod Reljinaca, najverovatnije je zaspao nekoliko trenutaka pre tragedije, piše Blic. Automobil u kom su bili njegova supruga i dvoje dece kretao se u koloni ka pravcu Beograda.

  KOBNI SUDAR AUTOMOBILA I AUTOBUSA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Poginulo dvoje, deca prevezena u Urgentni centar!

  U jednom trenutku ’’punto’’ je iznenada prešao na levu stranu kolovoza i bez kočenja se sudario sa autobusom koji mu je dolazio u susret. Kolona se nije kretala velikom brzinom. Sve ukazuje na to da je vozač zaspao – rekao je izvor iz istrage, koji pretpostavlja da su i ostali putnici spavali u trenutke nesreći, kako prenosi “Blic”

  Prema poslednjim informacijama, oba deteta su prebačena u KC Kragujevac.

  U sudaru putničkog automobila i autobusa beogradskih oznaka na Ibarskoj magistrali dve osobe su poginule, a tri su povređene – među kojima su i dva mala deteta koja su bila u autu.

  U teškom udesu su stradali Goran V. i njegova supruga Jadranka koji su bili u fiat “puntu” beogradskih tablica. Povređena su i deca koja su sa njima bila u kolima, Vanja (11) i dečak od 15 meseci.

  Pretpostavlja se da su oni išli u smeru ka Beogradu, u trenutku kada su se sudarili sa autobusom u kome su bili MUP-ovi radnici, koji su išli ka Crnoj Gori u Bečiće.

  Na licu mestu stradali su vozač i suvozač iz automobila.

  Dečak od 15 meseci dovezen je zbog dijagnostike u Urgentni centar u Kragujevcu, gde je detaljno pregledan. Utvrđeno je da ima samo oguljotine po leđima, i biće na opservaciji naredna 72 sata na dečjoj hirurgiji – rekla je Vanja Đorđević, portparol Kliničkog centra u Kragujevcu.

  (Telegraf.rs / Blic.rs)

  Komentari