DRAMA U TURSKOJ: Pucali na dva igrača Fenerbahčea!

Fudbler Fenerbahčea i reprezentativac Turske Memet Topal (29), danas može da slavi drugi rođendan, jer je izbegao sigurnu smrt prilikom pokušaja nepoznatih napadača da ga ubiju na putu od trening centra do kuće, u utorak u prepodnevnim satima!

U trenutku napada na Topalova kola, sa njim u vozilu se nalazio saigrač Ujgar Mert Zejbek i, srećom, obojica su prošla bez povreda samo zahvaljujući činjenici da su bili zaštićeni neprobojnim prednjim staklom.

>>> STRAVA U TURSKOJ: Izrešetan autobus sa fudbalerima Fenerbahčea, ima povređenih! (VIDEO)

Topal i Zejbek su se nakon incidenta odvezli u policijsku stanicu gde su prijavili napad, posle čega su jake snage istanbulske policije i speijalaca sprovele opsežnu akciju u cilju pronalaženja napadača.

Povodom pokušaja ubistva igrača oglasio se i Fudbalski klub Fenerbahče koji je obavestio javnost o ovom događaju i najoštrije osudio napad.

Šokantnije od ovog napada je što ovo nije prvi put da su se igrači Fenera našli na nišanu atentatora.

U aprilu ove godine u napadu na autobus koji je prevozio igrače posle meča sa Rizesporom, teško je ranjen vozač, a samo dvadesetak dana kasnije, pre kup duela sa Bursom, navičali protivničke ekipe su bakljama gađali autobus sa fudbalerima vicešampiona Turske.

(Telegraf.rs)

Komentari

PODELI