Džerard izazvao Robija Kina da vide koje precizniji, a sve je to pratila atraktivna voditeljka! (VIDEO)

Stiven Džerard i Robi Kin su bili ogromne zvezde na Ostrvu, a to isto su i sada kada zajedno nose dres LA Galaksija. Njih dvojica odlični prijatelji još iz vremena igranja u Premijer ligi, jer su obojica ogromni navijači Liverpula, kluba za koji su između ostalog i nastupali zajedno tokom karijere.

Sada, pred kraj karijere, obojica su saigrači u timu iz “grada anđela” i baš zato su bili idealni da učestvuju u izazovu koji je organizovan za sve igrače Galaksija, a u kome su se takmičili ko će ubaciti više lopti u vozilo u pokretu. Naravno, da začini stvari tu je bila i atraktivna voditeljka.

Bila je to prilika da provere sposobnost ubojiti centarfor i fudbaler sa odličnim šutem. Za svaku ubačenu loptu u otvoreni deo pik-apa dobijali su po tri poena, a po poen za pogađanje samog vozila. Njih dvojica su bili najbolji u prethodnim rundama, pa je ovo bilo svojevrsno finale.

Na iznenađenje mnogih koji su očekivali da će legendarni kapiten “crvenih” trijufmovati, jer je tokom karijere bio mnogo precizniji u šutevima iz daljine, to se nije dogodilo. Robi Kin je uspeo da pobedi sa 6:5 u poenima, pošto je uspeo da ubaci dve lopte u pik-ap.