MARAKANU NIKADA NEĆE ZAKLJUČATI: Nova brutalna najava Delija za meč protiv Čukaričkog! (VIDEO)

Navijači Zvezde novom najavom pozivaju sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu na Marakanu na meču 5. kola Superlige protiv Čukaričkog, koji se igra u sredu od 19.00.

Oni su u i parolama na Vračaru, na meču protiv Voždovca pozvali sve pristalice Zvezde da dođu na stadion protiv osvajača Kupa iz prethodne sezone i daju igračima vetar u leđa, što je jedna od najpopularnijih parola Delija od početka prvenstva.

>>> TERZIĆ: Navijači su bili za to da Zvezda igra treću ligu!

Delije su se oglasile i saopštenjem u kome su pozvali navijače da u velikom broju dođu na stadion, kako bi pokazali da meč protiv Radničkog iz Niša i pun stadion na Vračaru nisu bili slučajnost, već da je Zvezdina publika uz klub u najtežim trenucima.

Foto: crvenazvezdafk.com

Oni se nadaju da će meč protiv Čukaričkog pokazati da 22.000 navijača na utakmici protiv Radničkog nije došlo zbog besplatnog ulaza i da će ispunjene tribine stadiona Rajko Mitić u sredu pokazati koliko ljudi diše za Zvezdu.

>>> Bakljada Delija na praznoj Marakani: Neviđena najava za meč Zvezde! (VIDEO IZ VAZDUHA)

Napravljena je i motivaciona najava, po ugledu na onu sa meča protiv Radničkog, u kojoj su ubačeni i citati Miodraga Grofa Božovića, kao i Vladimira Petrovića Pižona, koji je pričao o voljenom klubu.