ŠVALERI, ODZVONILO VAM JE: Hakeri ukrali imena 40 miliona preljubnika na internetu. Da li ste i vi među njima?

Korisnici popularnog sajta koji služi za povezivanje preljubnika, Ashley Madison, našli su se u veoma nezgodnoj situaciji. Nepoznati hakeri tvrde da su uzeli lične podatke svih korisnika i prete da će ih javno objaviti.

NJEGA SE BOJI I FBI: Ovo je najopasniji HAKER na svetu, a kada vidite šta je sve uradio, više nećete koristiti telefone!

Ashley Madison jedan je od popularnih online servisa za druženje, ali sa malo drugačijom idejom od ostalih. Servis, naime, nudi povezivanje između korisnika, ali isključivo u svrhu preljube. Dovoljno je reći da im je jedan od slogana “Prevarite partnera – danas”.

Ono što se može dogoditi sada kada su hakeri ukrali podatke o korisnicima, jeste to da će njihova imena postati javno dostupna na internetu.

Hakerska grupa koja se predstavlja kao “Impact Team” navodi da je provalila u servere Ashley Madisona i uzela lične podatke o gotovo 40 miliona korisnika. Oni sada prete da će ih javno objaviti ukoliko kompanija Avid Life Media, inače vlasnica Ashley Madisona, zauvek ne ugasi svoj servis.

Foto: Profimedia/Wavebreak

Prema nekim navodima, hakeri su se okomili na ovaj servis isključivo zato što ne veruje njegovim vlasnicima da brišu sve korisničke podatke nakon što oni predstavljaju sa njegovim korišćenjem.

Za napuštanje Ashley Madisona potrebno je da se plati 19 dolara, a samo od ove usluge kompanija je prošle godine zaradila gotovo dva miliona dolara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Komentari