VIŠE NEĆETE MORATI DA IDETE U PRODAVNICU: Evo kako ćete kupovati preko Facebooka!

Foto: Facebook/Buzzfeed

Društvena mreža Facebook testira funkciju koja će korisnicima omogućiti kupovinu različitih proizvoda direktno sa stranica ovog sajta. Prema informacijama koje je otkrio “Buzzfeed”, nova funkcija će prodavcima omogućiti da njihove stranice pretvore u male virtuelne radnje van njihovih zvaničnih sajtova.

Evo koliko naših para Facebook zaradi svake sekunde! 

Za sada je nova opcija na raspolaganju malom broju korisnika radi testiranja.

Opcije za kupovinu će se pojaviti unutar “shopping” sekcije na stranici na mobilnim uređajima, dok će se na desktop verziji sajta opcija za kupovinu pojaviti u istom delu gde su Timeline, About, Photos i drugi tabovi.

Proizvodi će unutar “shopping” opcije biti izlistani fotografije, a prodavci će birati da li će korisnici klikom na njih biti vođeni na glavni sajt, ili će se transakcija izvršiti direktno na Facebooku.

Portparol Facebook, Majk Mening, istakao je da je još uvek rano davati bilo kakve prognoze kada će ova opcija biti dostupna širom sveta. Takođe, za sada nije poznato koji prodajni lanci su podržali novu mogućnost koju nudi ova društvena mreža, ali se očekuje da će ih u budućnosti biti još više.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Komentari