SVAKO MOŽE DA VAS ŠPIJUNIRA NA FEJSU: Probajte i sami, ova opcija stvarno funkcioniše!

Facebook. In this photo illustration a lap top is logged onto the social networking site Facebook on July 10, 2007 in London, England. Facebook has been rapidly catching up on MySpace as the premier social networking website and as of July 2007 was the secondmost visited such site on the World Wide Web. Started by 22 year old Harvard dropout Mark Zuckerberg, the website is responsible for 1% of all internet traffic and is the sixth most visited site in the USA. (Photo Illustration by Chris Jackson/Getty Images)

Svako može da ode na nečiji profil i da “čeprka” tamo, ali postoji mnogo jednostavniji način da neko pristupiti svim vašim fotografijama, pa i onim koje ste samo lajkovali.

Evo kako su seksi cice prevarile Facebook! Sada smeju da pokazuju grudi! (FOTO)

Svako od nas je nekad sakrio određene fotografije sa Fejsbuk tajmlajna. Možda mislite da onda one da nisu vidljive, ali znajte da jesu.

Bilo da ste sakrili fotografije na kojima ste tagovani, ili ste ih ostavili da čekaju vaše odobrenje (Timeline Review), istina je da ako ste tagovani na tim fotografijama, mogu da ih vide ljudi koji možda ne bi smeli da ih vide.

Kako funkcioniše ova opcija? “Facebook Graph” pretraga vam omogućava da pronađete sve fotografije na kojima je tagovana neka osoba. Jednostano ukucajte “Photos of” pa ime osobe. Pojaviće vam se sve fotografije na kojima je ta osoba tagovana, bez obzira da li je te fotografije sakrila ranije.

Ako niste prijatelj sa tom osobom, videćete tagovane fotografije koje su podeljene javno. Videćete i one fotografije koje nisu sakrivene sa Timelinea.

Ukoliko želite da sakrivene fotografije ostanu “nevidljive”, uklonite tag. Ovako se te fotografije neće pojavljivati u rezultatima pretrage.

U podešavanjima privatnosti možete podesiti da se tagovane fotografije ne dele ni sa kim osim sa vama, odnosno, da samo vi možete da ih vidite, naravno, pored osobe koja je vlasnik fotografije. Ovo će ukloniti sve tagovane fotografije sa vaše Fejsbuk stranice.

(Telegraf.rs / BusinessInsider)

Komentari