HIT APLIKACIJA: Evo kako da ZAUVEK ŠPIJUNIRATE SVOJE BIVŠE!

itunes.apple.com

Većina ljudi kada jednom raskine sa dečkom ili devojkom, više nikada ne želi da ih vidi ili čuje bilo šta o njima. Međutim, nova aplikacija za iOS uređaje će uraditi upravo suprotno, napraviće online spomenar svih vaših bivših ljubavi.

ODMAH IH INSTALIRAJTE: Ove aplikacije će vaš život učiniti lakšim i lepšim!

Reč je o aplikaciji pod nazivom Shryne koja će korisnicima omogućiti da sačuvaju svaku interakciju koju su imali sa bivšim ljubavima.

Kako bi sprečila izazivanje bola nakon raskida, Shryne ima opciju koja će sakriti sve zabeležene interakcije na određeni vremenski period, sve dok ne budete bili spremni da ih ponovo pogledate.

Ova aplikacija kreira arhivu svih interakcija na društvenim mrežama, uključujući sms poruke, e-mailove, istoriju Google Hangoutsa, Facebook fotografija i poruka na Twitteru.

itunes.apple.com

itunes.apple.com

Sinhronizovanjem podataka sa različitih društvenih mreža, Shryne redefiniše način na koji se sećate osobe koju ste nekada voleli – stoji na zvaničnom sajtu ove aplikacije.

Shryne se može koristiti i za članove porodice i prijatelje, jer će ona čuvati sve lepe uspomene koje imate sa njima.

Kako bi funkcionisala, ova aplikacija zahteva linkovanje svih naloga na društvenim mrežama, biblioteka sa fotografijama i drugih podataka, što znači da će vam trebati neko vreme kako biste sve podesili pravilno.

Shryne je za sada dostupna samo za iOS uređaje i možete je preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Komentari