LAK, TANAK I BRZ KAO MUNJA: Novi Lenovo YOGA 3 laptop je novi ponos čuvene kompanije (FOTO) (VIDEO)

YOGA porodica laptopova iz kompanije Lenovo može se pohvaliti lakoćom i fleksibilnošću,karakteristikama koje nisu nastale na uštrb performansi. Naime, novi Yoga 3 laptop dolazi u dve veličine, od 11 i 14 inča, a tu je i hardver najnovije generacije koji garantuje odlične performanse.

Oba uređaja su dizajnirana tako da su tanki poput koverte, debljine do 18,3mm.

Veći model od 14 inča veoma je tanak i lagan u kućištu od 13 inča, dok je manji model od 11 inča debljine samo 15,8mm i težine 1,1kg. Model od 11 inča je ujedno i najlakši prilagodljivi uređej iz YOGA porodice.

Ono po čemu su laptopovi iz YOGA porodice karakteristični, jesu dve šarke koje omogućavaju rotaciju ekrana od 360 stepeni, čime je obezbeđena neverovatna funkcionalnost korišćenja uređaja na četiri različita načina. Naime, YOGA 3 notebookovi se mogu koristiti kao Laptop, Stand, Tent i Tablet.

Sa moćnim Intel Core i7 procesorom pete generacije, Windows 8.1 operativnim sistemom, ali i ekranom Full HD rezolucije osetljivim na dodir, nova YOGA omogućiće brz rad u svakom trenutku.

Foto: shop.lenovo.com

Lenovo je opremio YOGA 3 uređaj sa stereo zvučnicima i Waves audio sistemom, a uključio je i Harmony inteligentni softver.

Harmony softver pomaže korisnicima da otkriju i prilagode aplikacije, uključuje automatsko prilagođavanje svetla prilikom čitanja knjige, omogućava kontrolu pokreta ili optimizaciju audio podešavanja u određenim modalitetima i preporučuje nove aplikacije.

Foto: shop.lenovo.com

Foto: shop.lenovo.com

Više informacija o Lenovo YOGA 3 uređajima možete pogledati OVDE.

Pogledajte video: