TESTIRANA PO VOJNIM STANDARDIMA: Asus najavio matičnu ploču koja će podneti sve vrste opterećenja!

TUF Trooper B85 je izrađena od komponenti koje podležu vojnim standardima izdržljivosti. 10K black metallic kondenzatori japanske proizvodnje daju 20% bolju temperaturnu izdržljivost tokom životnog veka koji je i do pet puta duži

ASUS je danas najavio TUF Trooper B85, matičnu ploču dizajniranu da podnese sve vrste opterećenja, testiranu na osnovu vojnih standarda, kako bi pružila neverovatnu izdržljivost i dugotrajnu pouzdanost u radu. TUF Trooper B85 je sertifikovana kao serverska ploča od strane TUF inženjera i poseduje petogodišnju granciju.

TUF Trooper B85 inkorporira mnoge ekskluzivne TUF odlike, uključujući TUF LANGuard eternet priključak po vojnim standardima i TUF ESD Guards 2 zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja. Bazirana na Intel B85 Express čipsetu, najnovija TUF ploča, opremljena je i veoma izdržljivim TUF Components, Hi-Fi TUF Audio i fleksibilnom regulacijom temperature uz TUF Thermal Radar Core.

Serverska pouzdanost i vojna izdržljivost uz petogodišnju garanciju

TUF Trooper B85 je izrađena od komponenti koje podležu vojnim standardima izdržljivosti. 10K black metallic kondenzatori japanske proizvodnje daju 20% bolju temperaturnu izdržljivost tokom životnog veka koji je i do pet puta duži, a TUF prigušnice su izrađene od visoko nerđajućih materijala kako bi pružile bolje odvođenje toplote i neprevaziđenu trajnost.

Svaka TUF Trooper B85 matična ploča prolazi burn-in testove na temperaturama i do 55 stepeni Celzijusa tokom 48 sati i pri vlažnosti i do 90%. Svaka ploča se takođe podvrgava 20-satnom testu na ekstremnim temperaturam do 60 stepeni Celzijusa pri vlažnosti vazduha od 90%, kao i rigoroznim testovima na temperaturne promene. ASUS TUF inženjeri proveli su više od 7000 sati sprovodeći testove validacije kako bi osigurali kompatibilnost ove ploče sa više od 1000 različitih uređaja. TUF Trooper B85 je spremna za rad sa maksimalnim brojem periferija.

Potpuna i ekskluzivna zaštita od oštećenja od elektrostatičkog pražnjenja

TUF Trooper B85 LANGuard priključak opremljen je posebnom tehnologijom zaštite od strujnih udara i elektrostatičkog pražnjenja testiranom prema vojnim specifikacijama. TUF Trooper B85 je takođe opremljena i TUF ESD Guards 2 tehnologijom, koja štiti ostale portove od elektrostatičkog pražnjenja. Projektovana da bude dva puta snažnija nego pre, TUF ESD Guards 2 tehnologija pokriva sve USB i audio konektore.

Uz mnoge provedene testove serverske stabilnosti, TUF Trooper B85 je ploča kojoj se može verovati u svim uslovima – tvrdnja podržana sa pet godina garancije.

Superioran LED osvetljeni audio trace i fleksibilne kontrole hlađenja

Uz LED osvetljeni TUF Audio na ploči, TUF Trooper B85 je lak za optimizaciju za svaku vrstu zvuka, od onlajn četovanja do gledanja filmova i slušanja muzike. Profesionalno projektovan hardver poseduje fizičko razgraničenje analognog i digitalnog signala minimizujući smetnje. Rezultat je zvuk neverovatne jasnoće i vernosti, vizuelno poboljšan LED osvetljenim audio trace.

TUF Trooper B85 je takođe opremljena i RUF Thermal Radar Core tehnologijom za lako upravljanje hlađenjem sistema. Prilagodljive kontrole omogućavaju korisnicima podešavanje brzine ventilatora i podešavanje temperature samo jednim klikom. Ova funkcionalnost je proširena i TUF Trooper B85 live-update tehnologijom, osiguravajući da Thermal Radar Core nikada ne bude zastareo.

Komentari

PODELI