NEVEROVATNO: Ako vam se pokvari Asus laptop, ova kompanija će ga popraviti i vratiti vam NOVAC!

Zahvaljujući novoj pogodnosti, korisnici ASUS laptopova mogu bezbrižno uživati u svom novom ljubimcu. Da bi se kvalifikovali za program ASUS stopostotne pouzdanosti, korisnici moraju izvršiti online registraciju svog proizvoda

ASUS je danas predstavio novi program kojim promoviše pouzdanost svojih laptopova. Kupovina laptopa je velika investicija i treba je zaštititi na pravi način. Zahvaljujući izuzetnoj pouzdanosti, kupovina ASUS laptopa je garantovano najsigurnija kupovina, a najbolji dokaz je neverovatna dodatna pogodnost koju ASUS pruža kupcima svojih laptopova u Srbiji.

Ukoliko se ASUS laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, ASUS će popraviti laptop i vratiti novac. Najlepše od svega? Ova sjajna pogodnost je potpuno besplatna.

ASUS-ov program stopostotne pouzdanosti demonstracija je poverenja koje ASUS ima u svoje proizvode u pogledu kvaliteta, dizajna i izrade. ASUS prenosni računari su od samog početka dizajnirani ne samo da pruže vrhunske performanse već i veliku pouzdanost. Kvalitet izrade je bitan faktor u određivanju pouzdanosti, zbog čega su ASUS laptopovi detaljno testirani.

To je razlog što ASUS garantuje da će, ukoliko se kvalifikovani ASUS proizvod pokvari u roku od 12 meseci nakon kupovine, vlasniku, pored popravke, biti ponuđen i povraćaj novca.

Zahvaljujući ovoj pogodnosti, korisnici ASUS laptopova mogu bezbrižno uživati u svom novom ljubimcu. Da bi se kvalifikovali za program ASUS stopostotne pouzdanosti, korisnici moraju izvršiti online registraciju svog proizvoda. Ukoliko uređaju bude potrebna popravka, korisnici će putem ASUS portala www.asuspromotions.com moći da podnesu zahtev za povraćaj kompletnog iznosa novca.

Ovaj program važi za sve ASUS laptopove kupljene u periodu od 16. februara 2015. do 31. decembra 2015. godine.

Komentari

PODELI