VOLELI STE OVU IGRICU? Imamo lepe vesti za vas!

Sada se Solitaire vraća u modernom izdanju. Iako je igra i dalje dostupna putem aplikacija, s izlaskom novih Windowsa opet ćemo je moći naći u Start meniju, prenosi The Verge

Popularna igrica vraća se u modernom izdanju. Iako je igra i dalje dostupna putem aplikacija, s izlaskom novih Windows programa opet ćemo moći da je nađemo u meniju Starta.

Pre Facebooka i FarmVille-a ili Candy Crush-a mnogi su gubili vreme igrajući Solitaire. Igra je bila deo Windows-a od 1990. godine. Uprkos velikom broju pobornika te igre, Windows je odlučio da ih izbaci iz svog programa s izlaskom Windows-a 8.

Sada se Solitaire vraća u modernom izdanju. Iako je igra i dalje dostupna putem aplikacija, s izlaskom novih Windowsa opet ćemo je moći naći u Start meniju, prenosi The Verge. Iz Microsofta kažu da su se odlučili na ovaj potez kako bi proslavili 25 godina ove večne igre.

Nažalost, klasične igre poput Hearts i Minesweeper neće osvanuti na Windows 10, ali za sve obožavatelje i one su dostupne putem aplikacija.

Windows 10 zasad je u beta testiranju.

Komentari

PODELI