ZA LJUBITELJE STRATEGIJA: Pogledajte spektakularni trejler za novi Total War: Warhammer (VIDEO)

Magija, orkovi, zmajevi, čarobnjaci i ratnici, odlična priča i još bolja grafika, garantuju da će ova igra sigurno privući kako stare tako i nove igrače

Za ljubitelje strategija novi Total War: Warhammer će biti prava poslastica, a kompanije Games Workshop i Creative Assembly koje stoje iza ovog naslova sada su objavili novi spektakularni trejler.

Ukoliko ste ljubitelji Total War naslova,sigurno znate koliko duboka i kompleksna ova strategija može biti. Takođe, fanovima Warhammer Fantasy strateških igara ovaj naslov će se sigurno dopasti.

Magija, orkovi, zmajevi, čarobnjaci i ratnici, odlična priča i još bolja grafika, garantuju da će ova igra sigurno privući kako stare tako i nove igrače.

Total War: Warhammer je nastao saradnjom britanskog proizvođača i vlasnika Warhammer franšize, Games Workshopom, i kompanije Creative Assembly koja je zaslužna za Total War naslove.

Za sada je poznat samo deo dostupnih strana – Vampire Counts, Empire, Dwarfs, Orcs i Goblins, i na kraju Kaos predvođen ni više ni manje nego Tzeentchem, bogom promene. Takođe, ovo nije jedina igra Total War: Warhammer koja je u planu, jer nas očekuje čitava trilogija.

Pogledajte prvi trejler:

Komentari

PODELI