WINDOWS 10 STIGAO U SRBIJU: Evo šta je sa sobom doneo! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Promo

Kompanija Microsoft je istog dana svetske premijera Windowsa 10, čuveni operativni sistem za računare, tablete i telefone predstavila i u SrbijiWindows 10 će biti dostupan kao besplatna nadogradnja.

Ovo su stvari zbog kojih ODMAH TREBA da pređete na Windows 10!

Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center organizovali su u sredu, 29. jula 2015. predstavljanje dugo iščekivanog zvaničnog Windows 10 operativnog sistema, na štandu Microsofta u Ušće Shopping Centru.

DOŠAO JE I TAJ DAN: Windows 10 je STIGAO!

Kao deo aktivnosti upoznavanja sa novim Microsoft operativnim sistemom, koje su danas bile organizovane širom sveta – Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center predstavili su medijima, fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10, kao i sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema. Svi korisnici sa kvalifikovanim uređajima i legalnim Windows 7, 8 i 8.1 sistemima, mogu od 1. do 25. avgusta, na štandu Microsoft-a u Ušće Shopping Centru da uz pomoć i podršku stručnog Microsoft tima, urade besplatnu nadogradnju.

Foto: Promo

Foto: Promo

Najbrže korisnike očekuju specijalne ponude, pokloni i popusti, u odabranim radnjama Winwin-a, Gigatrona, Tehnomanije i Laptop centra.

Pored prilike da među prvima isprobaju Windows 10, posetioci su u okviru chill zone na štandu Microsofta mogli da se zabave uz Xbox i druga iznenađenja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Windows 10 nudi jedinstveno iskustvo koje će biti dostupno na najširem spektru uređaja, uključujući PC, tablete, telefone, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens, i mnoge druge — pri čemu je više od 2.000 uređaja ili konfiguracija već u fazi testiranja. Novi Windows Store i Windows Software Development Kit će takođe biti dostupni od danas, otvarajući vrata novim i inovativnim iskustvima sa aplikacijama na Windows 10 operativnom sistemu.

Windows 10 uključuje inovacije kao što su Cortana, Xbox aplikaciju i Microsoft Edge, za poznato, ali i ličnije i produktivnije, iskustvo. Najsigurniji Windows ikada, Windows 10 se isporučuje kao servis, a inovacije i bezbednosne ispravke se automatski ažuriraju

Foto: Promo

Foto: Promo

Ljudi širom sveta proslavili su predstavljanje Windows 10 uz događaje za ljubitelje u 13 zemalja, i pokretanjem nove, jednogodišnje, inicijative #UpgradeYourWorld koja će slaviti ljude i organizacije koji se trude da učine svet boljim.

Pogledajte video: