ONI ĆE POSTATI PRVI VLASNICI TESLA TELEFONA: Comtrade obradovao više od stotinu ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Kompanija Comtrade je danas u svom poslovnom centru na Novom Beogradu organizovala podelu vaučera koji će omogućiti popust od 5.000 dinara prilikom kupovine novog Tesla Smartphone 6 telefona.

SVE O TESLA TELEFONIMA: Evo zbog čega je srpski smartfon BOLJI OD KONKURENCIJE!

Ispred glavnog ulaza u zgradu Comtrade-a okupilo se više od 200 osoba koji su nestrpljivo čekali da podignu svoje vaučere.

Evo koliko košta Tesla telefon!

Ni visoka temperatura nije sprečila ljude da se okupe, a za dobru atmosferu pobrinuli su se neke od domaćih poznatih ličnosti, među kojima su bili glumci Tamara Dragićević i Bojan Perić, Pinkove zvezdice Mateja Vukašinović i Igor Lazarević, kao i voditelje Dejan Panteliće.

Iako je prvobitno rečeno da će vaučere dobiti 100 najbržih, kompanija Comtrade je rešila da i ostatak ljudi koji su malo zakasnili nagradi, pa su tako vaučere na 5.000 dinara dobili svi prisutni.

Foto: Milena Đorđević

Okupljenima se na početku programa obratio predsednik kompanije Comtrade, Veselin Jevrosimović, koji je svim prisutnima poželeo dobrodošlicu i zahvalio im se što veruju u brend Tesla. On je tom prilikom istakao da će Comtrade i u budućnosti nastaviti sa inovacijama u oblasti tehnologije.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Iako su sami vaučeri vredan poklon, najveća regionalna IT kompanija okupljene je oduševila i nagradnom igrom u kojoj su Tesla telefone dobili Rajka Osvald i Lazar Ivković.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Rajka je svoj telefon dobila kao poklon jer je u drugom stanju sa svojim suprugom došla da preuzme vaučer za Tesla Smartphone 6.

Nisam uopšte očekivala ovako nešto, veoma sam iznenađena. Suprug me je doveo na dodelu vaučera s obzirom na to da se on bavi mobilnim telefonima, pa je rešio da dođe i pogleda ovaj novi uređaj – istakla je Rajka Osvald, prva vlasnica Tesla Smartphone 6 telefona u Srbiji, dodajući da će telefon najverovatnije pokloniti svom suprugu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Drugi ponosni vlasnik novog telefona, Lazar Ivković, dobio je ovaj uređaj u nagradnoj igri. Naime, njegov broj je iz bubnja izvukla glumica Tamara Dragićević.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Uopšte nisam očekivao da ću osvojiti ovaj telefon. Telefon ću koristiti ja jer je bolji od ovog koji imam trenutno, a da nisam dobio ovaj uređaj verovatno bih se odlučio za kupovinu crnog Tesla telefona– rekao nam je Lazar Ivković, drugi vlasnik Tesla Smartphone 6 telefona u Srbiji.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

U ovaj telefon uloženo je mnogo truda kako bi on objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice i izuzetno atraktivnom cenom.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Tesla Smartphone 6 košta 24.990 dinara, a prema rečima direktora marketinga kompanije Comtrade, Ljubomira Ristića, ovaj telefon je za klasu iznad svoje cene.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Tome u prilog ide i činjenica da ovaj uređaj pokreće snažni četvorojezgarni procesor, 2 GB RAM i 16 GB ROM memorije za skladištenje podataka. Pored toga, prvi Tesla smartfon može se pohvaliti i odličnom Sony kamerom od 13 Mpix sa HDR i auto-focus opcijama, koja će omogućiti pravljenje fotografije visokog kvaliteta.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Tesla Smartphone 6 će se u prodaji naći od petka, 24. jula.

Pogledajte video: