Kako da vidiš fotke koje prijatelji kriju na Fejsu

Samo par klikova je potrebno kako biste pogledali sve fotografije svojih prijatelja na Facebooku.

Ilustracija.

Svi smo nekad uradili ovo. Sakrili određene fotografije sa Facebook Timeline-a. Možda samo mislite da nisu vidljive, ali znajte da jesu.

Bilo da ste sakrili fotografije na kojima ste tagovani, ili ste ih ostavili da čekaju vaše odobrenje (Timeline Review), istina je da ako ste tagovani na tim fotografijama, mogu ih videti ljudi koji možda ne bi smeli da ih vide.

Kako funkcioniše ova opcija? Facebook Graph pretraga vam omogućava da pronađete sve fotografije na kojima je tagovana neka osoba. Jednostano ukucajte “Photos of” pa ime osobe. Pojaviće vam se sve fotografije na kojima je ta osoba tagovana, bez obzira da li je te fotografije sakrila ranije.

Ako niste prijatelj sa tom osobom, videćete tagovane fotografije koje su podeljene javno. Videćete i one fotografije koje nisu sakrivene sa Timelinea.

Ukoliko želite da sakrivene fotografije ostanu “nevidljive”, uklonite tag. Ovako se te fotografije neće pojavljivati u rezultatima pretrage.

U podešavanjima privatnosti možete podesiti da se tagovane fotografije ne dele ni sa kim osim sa vama, tj. da ih samo vi možete videti, naravno, pored osobe koja je vlasnik fotografije. Ovo će ukloniti sve tagovane fotografije sa vaše Facebook strane, prenosi Business Insider.

Pratite nas i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI