Kako povoljnije do dobrog telefona?

Izaberite mobilni telefon koji želite iz bogate mts ponude i plaćajte ga na 12 ili 24 mesečne rate, a očekuje vas i do 50% popusta na mesečnu naknadu za izabranu postpejd tarifu.

Kako do povoljnijeg telefona?

Ukoliko vam je dosadio mobilni telefon koji već duže vreme „nosite“ ili neke njegove funkcije nisu kao ranije i zato želite da ga promenite, uz mts specijalnu postpejd ponudu možete da kupite mobilni telefon koji želite na 12 ili 24 mesečne rate i pritom dodatno uštedite do 50% popusta na mesečnu naknadu.

Izvor: mts tvoj svet.

Uz novi ugovor na 12 ili 24 meseca za mobilni telefon i popust do 50% na mesečnu naknadu za izabrani tarifni profil, možete da se opredelite za neki od modela telefona i plaćate ga na 12 odnosno 24 mesečne rate. U ponudi su: Apple, Acer, CAT, Huawei, HTC, Lenovo, LG, Nokia, Microsoft, Samsung, Sony mobilni telefon i još mnogo drugih modela mobilnih telefona.

Dodatna pogodnost je ta što možete da kupite čak dva mobilna telefona uz jedan postpejd broj.

Zahtev za kupovinu mobilnih telefona možete da podnesete putem našeg webshop-a, pozivanjem broja 0800/100-100 ili lično u nekoj od naših poslovnica.

Za više informacija posetite sajt mts-a. Pogledajte našu bogatu ponudu mobilnih telefona, izaberite odgovarajući model i iskoristite ovu značajnu pogodnost.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI