Šta nam donosi 3. sezona serije „Rej Donovan“?

Otkrijte šta nam donosi 3. sezona hit-serije „Rej Donovan“, samo na HBO-u, vodećoj premijum televizijskoj mreži.

Šta nam donosi 3. sezona hit-serije “Rej Donovan“, samo na HBO-u.

Home Box Office – HBO, vodeća premijum televizijska mreža i mts vam sa ponosom najavljuju 3. sezonu mega popularne dramske serije“Rej Donovan”, koja će premijerno početi da se prikazuje u petak 7. avgusta, u 21.05h na kanalu HBO-u, dok će se ostale epizode prikazivati svake naredne sedmice u istom terminu.

U ovoj dramskoj seriji Lijev Šrajber (Rej Donovan) igra čoveka koji može da učini da problemi slavnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu. U meki za bogate i slavne, on obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa.

Ova moćna drama počinje kada njegovog oca, Mikija Donovana, neočekivano puste iz zatvora, što izaziva niz događaja koji će uzdrmati porodicu Donovan u temelju. Rej ima dva saradnika – Avija, nametljivog Izraelca, i Lenu, direktnu i bezosećajnu lezbejku. Rej uglavnom obavlja poslove za moćnu advokatsku firmu koju vode njegov čovek od poverenja i mentor, Ezra Gudman, i njegov partner, Li Dreksler. Jedini problemi koje ne može da reši su problemi njegove porodice – brata Bančija, kojeg je zlostavljao sveštenik i sada se gotovo ne trezni, brata Terija, koji se bavio boksom duže nego što bi trebalo i koji je oboleo od Parkinsonove bolesti, i duhom njihove mlađe sestre koja je izvršila samoubistvo dok je bila tinejdžerka i sada ih sve proganja. Pritom, njegova supruga Ebi se još uvek prilagođava na život u predgrađu dok odgaja dvoje dece, Bridžit i Konora.

Za Reja, svi njihovi problemi vode do jedne osobe – njihovog oca Mikija, gangstera irske mafije, koji nikada nije štitio svoju porodicu. Sve krene naopako kada se Miki, posle dvadeset godina u zatvoru, uputi u Los Anđeles gladan osvete. On želi novac, novi život i svoje mesto na čelu porodice.

Ovu uzbudljivu dramu mogu da pogledaju svi korisnicimts TVusluge, u petak 7. avgusta, u 21.05h, na mts TV kanalu 801.

Izvor: mts tvoj svet.

Pored HBO kanala, korisnicima mts TV usluge su na raspolaganju i HBO Comedy, Cinemax i Cinemax 2 kanali, kao i svi ovi kanali u visokoj rezoluciji (HD). Ovi kanali su dostupni u okviru HBO Premium paketa, koji vam omogućava da koristite uslugu Video kluba – HBO On Demand, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tablet uređajima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Za HBO Premium paket možete jednostavno da se prijavite u nekoj od poslovnica, pozivom Kontakt centra na broj 0800/100-100 ili putem mts TV menija, izborom sledećih opcija Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Paketi i usluge/HBO Premium.

Usluga HBO GO je dostupna samo u okviru HBO Premium paketa i na nju možete da se prijavite na stranici hbogo.rs.

Za sve dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO paketu posetite sajt mts-a. Budite u petak uz HBO i mts TV kanal 801 i otkrijte koje nam nove detektivske priče donosi 3. sezona ove popularne serije.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI