Uz Box paket dobijate još više

Razgovarajte koliko želite, surfujte po Internetu, gledajte televiziju vrhunskog kvaliteta slike i zvuka. Sve to upotpunite kupovinom novog televizora, tablet uređaja, PC računara, Sony PlayStation konzole, GPS navigacije ili fiksnog tel

Sve svoje telekomunikacione usluge možete da skockate u najekonomičniji Box paket, samo izaberite onaj koji vam najviše odgovara – Box 2, Box 3 ili Box 4.

Box 2 paket vam omogućava neograničene razgovore sa 2.500.000 korisnika fiksne mreže mts-a, kao i mogućnost da uz fiksnu liniju integrišete Internet, mobilnu liniju ili mts TV u paket. Na vama je samo da napravite svoju kombinaciju Box 2 paketa.

Ukoliko imate fiksni telefon, a potreban vam je i Internet i još neka telekomunikaciona usluga – mobilna linija ili mts TV, pravi izbor za vas je Box 3 paket, a ukoliko želite da vam sve usluge budu objedinjene – fiksna, mobilna, Internet i mts TV, i da ih uz jedan račun plaćate znatno jeftinije u paketu nego kao pojedinačne, najbolji izbor je Box 4 paket.

Izvor: mts tvoj svet.

Bez obzira za koji se Box paket opredelite, na raspolaganju su vam neograničeni razgovori sa fiksne linije u okviru Box paketa ka drugim fiksnim brojevima mts mreže.

Pored povoljne cene objedinjenih usluga u okviru paketa za koji se opredelite, štedljivi Box paket vam pruža mogućnost kupovinetelevizora, Sony PlayStation konzole, fiksnog telefona, PC računara ili GPS navigacije na 12 mesečnih rata bez kamate i tablet uređaja na 24 mesečne rate bez kamate.

Na raspolaganju su vam različiti modeli televizora, po povoljnim cenama, počevši od 2.399 dinara mesečno, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za izabrani Box paket, kao i još mnogo toga.

Dodatna pogodnost jeste ta što korisnik istovremeno može da kupi maksimalno dva različita uređaja, koja dobija na kućnu adresu, pri čemu se sabiraju iznosi rata za oba uređaja.

Zahtev za kupovinu uređaja možete da podnesete putem našeg webshop-a, pozivanjem broja 0800/100-100 ili lično u nekoj od naših poslovnica.

Za više informacija posetite sajt mts-a. Izaberite vaš Box paket, dodatno uštedite i iskoristite ovu značajnu pogodnost kupovine uređaja.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI