LG G4

LG G4 je smart telefon vrhunskih performansi i ergonomičnog dizajna.

LG G4.

Kućište LG G4mobilnog telefona je izrađeno od visokokvalitetne metalizirane plastike sa lepom teksturom, koja ostavlja utisak brušenog metala.

Unapređeni IPS Quad HD Quantum ekran od 5,5 inča sa Gorilla Glass zaštitom treće generacije, može da se pohvali živopisnijim bojama, većim kontrastom i jasnoćom, u odnosu na prethodne modele. Uređaj se razlikuje od većine aktuelnih smart telefona i po šestojezgarnom Snapdragon 808 procesoru, koji pruža značajnu uštedu baterije, ne ugrožavajući pritom kvalitet performansi. Ima 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, koja je proširiva do 128GB. Podržava 4G mrežu i radi na najnovijem Android 5.1 Lollipop operativnom sistemu sa LG Optimus UX 4.0 User Interface-om.

Korišćenje uređaja možete u potpunosti da prilagodite sopstvenim potrebama, menjajući izgled i veličinu ikonica, veličinu tastature, animaciju, oblik slova, postavljajući različite teme, efekte prelaza i još mnogo toga.

Poznata opcija Knock Code omogućava da kreirate sopstveni kod za otključavanje telefona. Korisna Smart Lock funkcija drži otključan ekran, dok se uređaj nalazi na poznatoj lokaciji ili je povezan sa pouzdanim uređajem.

Tu su i aplikacije karakteristične za LG modele – Quick Memo, QSlide i Quick Remote.

Telefon može da se pohvali GPS i GLONASS navigacijom, kao i Google Maps i Google Navigation softverima.

Izvor: mts tvoj svet.

Ipak, glavni adut ovog uređaja je kamera. Glavna kamera ima 16MP, otvor blende od 1.8, novu optičku stabilizaciju slike u tri ose 2.0, lasersko fokusiranje i senzor spektra boja, koji na snimcima daje realnije i jasnije boje, kao i pravu ravnotežu bele. Poseduje tri režima snimanja – simple, basic i manual. Zahvaljujući odličnom hardveru, snimci su kristalno jasni i oštri, čak i pri slabijoj svetlosti. Prema navodima proizvođača, kamera se aktivira dvostrukim pritiskom donjeg volume tastera u roku od samo 0,6 sekundi.

Za visok kvalitet video snimaka zadužena je Ultra HD rezolucija.

Prednja kamera od 8MP sa otvorom blende 2.0, aktivira se skupljanjem šake u pesnicu, kao i kod njegovog prethodnika, a ako želite da napravite nekoliko selfija u nizu, potrebno je da to uradite dva puta.

LG G4 je telefon odličnih karakteristika i performansi, koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike uređaja visoke tehnologije. Dostupan je u ponudi mts-a po ceni od 1 dinar uz paket Super Plus i ugovor na 24 meseca, kao i uz pakete Super i Super Plus i ugovor na 36 meseci.

O ovim, kao i cenama uz druge tarifne profile možete da se informišete putem našeg webshop-a ili u najbližoj poslovnici.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI