Uz postpejd Ekstra dodatke dobijaš više

Vašu postpejd tarifu možete da učinite još povoljnijom uz mts Ekstra tarifne dodatke.

Uz postpejd Ekstra dodatke dobijaš više.

Čak i ukoliko potrošite sav saobraćaj koji je uključen u mesečnu naknadu ne morate da se brinete jer uz mts Ekstra tarifne dodatke možete opušteno da surfujete Netom, razgovarate i dopisujete se sa voljenim osobama.

U okviru postpejd Ekstra dodataka na raspolaganju su vam:

– Ekstra minuti
– Ekstra poruke
– mts najdraži broj
– Neograničeni Internet tarifni dodaci.

Za još povoljnije razgovore možete da odaberete 30, 60 ili 120 Ekstra minuta, za opušteno dopisivanje na raspolaganju su vam 100, 500 i 3.000 Ekstra poruka, dok vam opuštene razgovore i dopisivanje sa voljenom osobom omogućava tarifni dodatak mts najdraži broj, sa 2.000 minuta i isto toliko SMS poruka u mts mreži.

Uz tarifni dodatak Neograničeni Internet – Net Plus S, M, L i Net Plus XL možete da koristite maksimalno brz Internet i nakon potrošenog saobraćaja u okviru paketa.

Dodatak koji odgovara vašim potrebama možete da aktivirate u glavnom meniju mts vodiča, pozivom na *797#, ili slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na broj 7888.

Za više informacija o ceni i načinu aktivacije Ekstra dodataka posetite sajt mts-a. Iskoristite pogodnost ovih dodataka i opušteno razgovarajte, dopisujte se i surfujte po Netu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI