Nove pesme Željka Joksimovića od sada i na iOS-u

Od sada, 11 novih pesama vašeg omiljenog pevača Željka Joksimovića možete da slušate i putem aplikacije za iPhone mobilne telefone.

mts Željko Joksimović.

„Lane moje“, „Nije ljubav stvar“ i još mnoge druge pesme predstavljaju samo jedan mali deo muzičkog i kompozitorskog stvaralaštva jednog od najpopularnijih pop pevača na ovim prostorima. Osvajač drugog i trećeg mesta na takmičenju za Pesmu Evrovizije, Željko Joksimović, može da se pohvali novim albumom koji je, ekskluzivno, od sada dostupan za sve mts korisnike i putem iOS aplikacijemts Željko Joksimović.

„Zvezda“, „Ne daš mi mira“, „Ranjena zver“ i „Olovni vojnik“ su samo neke pesme sa novog Željkovog albuma koje će melodijom i tekstom dočarati pravu emociju koje nose. Aplikacija mts Željko Joksimović sa novim pesmama koje mogu da se slušaju online, tekstovima, pričom kako su pesme nastale i fotografijama može besplatno da se preuzme kako sa Google Play-a, tako i sa App Store-a.

Takođe, kako bi što veći broj mts korisnika mogao da uživa u najnovijim hitovima poznatog pevača, mts je omogućio preuzimanje aplikacije i putem portala zeljko.mts.rs i zeljkojoksimovic.mts.rs.

Otkrijte koje se sve pesme nalaze na Željkovom novom albumu, besplatno preuzmite aplikaciju mts Željko Joksimović za svoj Android ili iOS mobilni telefon i uživajte u novim pesmama popularnog pop pevača.

Izvor: mts tvoj svet.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI