Pink serije na mts TV-u

Kultni filmski serijal „Lude godine“, kao i serije „Ljubav, navika, panika“, „Pare ili život“ i „Ivkova slava“ od sada na mts TV-u.

Pink serije na mts TV.

Svi koji vole dobru komediju u okviru mts TV uslugeVideo na zahtev, čekaju sada već kultna filmska i serijska ostvarenja – „Lude godine (Žikina dinastija)“ i Pink serije OD paket sa čuvenom serijom snimljenom po romanu Stevana Sremca „Ivkova slava“, kao i humorističkim serijama „Ljubav, navika, panika“ i „Pare ili život“.

Izvor: mtstvoj svet.

Pink serije OD predstavlja paket domaćih serija iz Pink produkcije, čiji sadržaj takođe mogu da gledaju svi korisnici usluge mts TV, u Video klubu. Na raspolaganju su vam popularni naslovi – 58 epizoda serije „Ljubav, navika, panika“, 30 epizoda serije „Pare ili život“ i 5 epizoda popularne serije „Ivkova slava“. Paket Pink serije OD, po ceni od 150 dinara mesečno, možete da aktivirate kroz mts TV meni u delu Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Paketi i usluge/Pink serije OD, pozivom na broj 0800/100-100 ili u nekoj od naših poslovnica.

Nakon aktivacije, paket Pink serije OD vam je dostupan u delu menija Video klub/Pink serije OD.

Serijal „Lude godine“. Snimljen davne 1977. godine, zamišljen je kao tinejdžerska priča o problemima mladih, da bi ubrzo prerasla u komediju, pre svega zbog dva glavna lika – Žike Pavlovića i Milana Todorovića.

Izvor: mts tvoj svet.

Zbog velike gledanosti serijala „Lude godine“ snimljeno je devet nastavka, od kojih, „Lude godine“, „Došlo doba da se ljubav proba“, „Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi“, „Kakav deda takav unuk“, „Idi mi, dođi mi“ i „Šta se zgodi kad se ljubav rodi“, od sada možete da gledate u okviru mts TV usluge Video klub, u delu Lude godine. Cena pojedinačnog naslova iznosi 150 dinara i možete da ga gledate više puta u periodu od 24 časa od njegovog naručivanja.

Za više informacija o paketu Pink serije OD i domaćem filmskom serijalu „Lude godine“ posetite sajt mts-a. Opustite se i uživajte u ovim popularnim filmskim i serijskim ostvarenjima.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI