Uz 4G Super pripejd karticu 10 GB Interneta

Brži Internet (4G), veća količina Internet saobraćaja (10 GB) i jedinstvene cene poziva i poruka za nacionalni i međunarodni saobraćaj – samo uz mts Super pripejd karticu.

mts 4G mreža.

Za sve Internet surfere, inostrane turiste, one koji često pozivaju inostranstvo, a vole da surfuju ili im je posao takav da zahteva veću količinu saobraćaja za prenos podataka i ujedno razgovore sa inostranstvom, mts je specijalno pripremio 4G Super pripejd karticusa brojnim pogodnostima:

– 10 GB Internet saobraćaja,
– 30 minuta za razgovore u međunarodnom saobraćaju, i
– 120 minuta za razgovore u mts mreži.

Saobraćaj koji dobijate na kartici vam je na raspolaganju 30 dana od aktivacije kartice, a nju aktivirateprvim pozivom, SMS porukom, odnosno započetom Internet sesijom.

Ukoliko vam ova količina saobraćaja nije dovoljna, uvek možete da odaberete mts Super 4G dodatke i aktivirate ih u mts pripejd vodiču *100# (na srpskom jeziku), odnosno *15# (na engleskom jeziku):

SUPER dodatak – sa 10 GB, 30 minuta za razgovore u međunarodnom saobraćaju (za pozive ka inostranim destinacijama), 120 minuta za razgovore u mts mreži, po ceni od 1.800 dinara;

4G Internet dodaciInternet 3 GB po ceni od 600 dinara i Internet 5 GB po ceni od 900 dinara;

4G neograničeni mts razgovori dodatak – po ceni od 499 dinara;

4G neograničeni SMS u domaćem saobraćaju dodatak – po ceni od 399 dinara.

Izabrani dodatak se nakon isteka automatski aktivira, ukoliko na kartici imate dovoljno kredita.

mts 4G Super pripejd karticu, sa inicijalnim kreditom od 25 dinara, možete da kupite po ceni od 1.800 dinara u našim poslovnicama: u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Šapcu, Čačku, Kragujevcu, Valjevu, Somboru, Zrenjaninu, Smederevu, Subotici, Vrnjačkoj Banji, Kragujevcu i Jagodini.

Za dodatne informacije o 4G Super pripejd kartici i Super 4G dodacima posetite sajt mts-a. Iskoristite ovu ponudu i uživajte u super brzom Internetu i drugim pogodnostima koje vam ova kartica pruža.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI