Šta se dešava kada se spoje Tom Kruz i vanzemaljci

HBO, vodeća premijum televizijska mreža i mts s ponosom najavljuju impresivnu naučno-fantastičnu akciju – „Na rubu vremena“, sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi.

Tom Kruz, Na rubu Vremena.

Otkrijte priču o invaziji vanzemaljaca na Zemlju i dvojcu koji, mimo svoje volje, biva uvučen u beskonačnu vremensku petlju, u filmu „Na rubu vremena“ koji će premijerno biti prikazan u nedelju, 19. jula u 20.05h na kanalu HBO.

Radnja ovog naučno-fantastičnog trilera odvija se u bliskoj budućnosti u kojoj je vanzemaljska vrsta pokrenula nemilosrdan napad na Zemlju i nijedna vojska na svetu ne može da je porazi. Major Vilijam Kejdž (Tom Kruz), oficir koji nije proveo nijedan dan u borbi, poslat je bez počasti na misiju koja se može smatrati samoubilačkom. Nakon što odmah pogine, Kejdž biva uvučen u vremenski paradoks i primoran je da iznova preživljava tu istu borbu, da se neprestano bori i gine.

Svaki put kad se vrati u prošlost, Kejdž se sve veštije suprotstavlja neprijatelju, zajedno sa članom specijalnih snaga, Ritom Vrataski (Emili Blant). I tako, dok se Kejdž i Rita bore protiv vanzemaljaca, svaki povratak u prošlost znači korak bliže pobedi.

Ovaj uzbudljiv film mogu da pogledaju svi korisnici mts TV usluge, u nedelju, 19. jula u 20.05h, na mts TV kanalu 801.

Izvor: mts tvoj svet

Pored HBO kanala, korisnicima mts TV usluge su na raspolaganju i HBO Comedy, Cinemax i Cinemax 2 kanali, kao i svi ovi kanali u visokoj rezoluciji (HD), koji su dostupni u okviru HBO Premium paketa.

HBO Premium paket vam omogućava da koristite uslugu Video kluba – HBO On Demand, koja u vaš dom, na vaš TV prijemnik, donosi više od 180 sati hit filmova i serija mesečno, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Za HBO Premium paket možete jednostavno da se prijavite u nekoj od poslovnica, pozivom Kontakt centra na broj 0800/100-100 ili putem mts TV menija, izborom sledećih opcija Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Paketi i usluge/HBO Premium.

Usluga HBO GO je dostupna samo u okviru HBO Premium paketa na koji možete da se prijavite na stranici hbogo.rs.

Za sve dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO paketu posetite sajt mts-a. Budite u nedelju uz HBO i mts TV kanal 801 i otkrijte da li će Majoru Vilijamu Kejdžu prošlost pomoći da pobedi u borbi protiv vanzemaljaca.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI