Tablet za 1 dinar uz kućni i mobilni Internet

Stabilan, brz i pouzdan kućni i mobilni Internet u paketu Internet svuda uz izbor određenog modela tablet uređaja po ceni već od 1 dinar.

Stabilan, brz i pouzdan kućni i mobilni Internet u paketu Internet svuda uz izbor određenog modela tablet uređaja po ceni već od 1 dinar.

Za sve ljubitelje surfovanja po Internetu, kao i sve one kojima je Internet potreban za posao i zabavu, mts je pripremio jedinstveni paketInternet svuda, uz koji, pored stabilnog i brzog kućnog i mobilnog Interneta, možete da kupite tablet uređaj po ceni već od1 dinar.

Pored izabranog modela tablet uređaja, uz Internet svuda paket dobijate fiksni pristup Internetu brzine do 10 Mb/s – Net 10 i mobilni pristup Internetu sa 5 GB saobraćaja mesečno za prenos podataka u domaćem saobraćaju po maksimalnoj brzini u mts mreži – Mobilni Net S. Ovaj jedinstveni paket dostupan je po ceni od 1.999 dinara mesečno uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Ukoliko potrošite 5 GB saobraćaja za mobilni pristup Internetu po maksimalnoj brzini protoka, ne morate da se brinete, jer vam je na raspolaganju Mobilni Net PlusInternet dodatak, od 1 GB i po ceni od 300 dinara. Mobilni Net Plus dodatak možete da kupite u bilo koje vreme online, putem portalaMoj Telekom, a aktivirate ga najviše tri puta u toku jednog meseca, s tim da važi do kraja meseca u kome je kupljen.

Paket Internet svuda možete da kupite pozivom na broj 0800/100-100 ili u nekoj od naših poslovnica.

Za dodatne informacije o paketu posetite sajt mts-a ili naše poslovnice. Ponuda traje dok traju zalihe, zato požurite i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI