Svi su na Terenu

Volite sport, pratite fudbalske ili košarkaške utakmice, možda teniske mečeve? Onda je aplikacija Teren pravi izbor za vas.

Aplikacija TEREN Telekom Srbija

Svoje omiljene utakmice i mečeve možete još lakše i interesantnije da pratite uz društvenu mrežuTeren. Instalirajte je na svom telefonu i uživajte u sasvim novom iskustvu navijanja.

Uz navijanje za svoj omiljeni tim, takmičenje u „odgovaranju na pitanja“ i osvajanju poena, možete da komentarišete najnovija sportska dešavanja i na taj način u samo nekoliko koraka pokažete koliko znate o sportu i klubovima i budete uvek u toku sa najnovijim aktuelnostima iz sveta sporta.

Dostupne su na desetine različitih liga i sportova iz Srbije i celog sveta: Liga šampiona, Liga Evrope, Premijer liga, Serija A, Jelen Superliga, ABA liga, Evroliga, Roland Garros, Wimbledon, Formula jedan i još puno drugih.

Aplikacija TEREN Telekom Srbija Aplikacija TEREN Telekom Srbija

Sa svojim prijateljima možete u svakom trenutku da podelite rezultatetvitovefotkemišljenja i ljubav prema svom klubu ili sportisti. Stranice Javno i Privatno omogućavaju da iznosite vaše stavove ili komentare. Na stranici Privatno možete čak da izaberete do 20 prijatelja i započnete privatni čet, dok vam stranica Prenos omogućava da uživo pratite aktuelnu utakmicu. Takođe, u svakom trenutku, na ekranu vašeg telefona se nalaze najave predstojećih utakmica sa vremenom održavanja ili utakmica koje se trenutno održavaju.

Preuzmete aplikaciju za vaš pametni telefon sa portala www.teren.mobi ili direktno sa Google Play-a, odnosno sa Apple iTunes-a i budite uvek u toku sa najnovijim aktuelnostima iz sveta sporta.

Izvor: Telekom Srbija

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI