Postpejd pogodnosti pozivom na *797#

Pozovite mts postpejd vodič na *797# i dodatno prilagodite svoju postpejd tarifu.

mts Vodič

U samo par koraka kroz mts postpejd vodič, možete da pristupite raznovrsnim dodacima i sadržajima na vašem telefonu. Možete da proverite stanje računa, aktivirate tarifne dodatke, izvršite podešavanje telefona, dopunite pripejd kredit, kao i da pronađete brojne interesantne sadržaje i korisne informacije, i to sve pozivom na *797#.

U glavnom meniju postpejd vodiča možete da izvršite pripejd dopunu, unošenjem željenog pripejd broja i iznosa kojim želite da dopunite pripejd kredit.

Opcija Stanje računa vam omogućava da vidite trenutno stanje vašeg postpejd računa, da pogledate prethodne račune kao i da proverite stanje vezano za aktivirane roming tarifne dodatake i dodeljene bonuse.

Vašem pripejd prijatelju, koji je mts korisnik, možete da kupite paket koji omogućava 50% niže cene za razgovore, dopisivanje i surfovanje Internetom na čak 31 dan, i to u okviru opcije Prepaid paket.

Opcija Ekstra dodaci vam omogućava da kupite minute za pozive, kao i poruke koje važe u Srbiji, megabajte za prenos podataka, povoljne razgovore sa mts najdražim brojem, kao i povoljne razgovore sa inostranstvom. Na raspolaganju su vam sledeće opcije: Minuti za sve mrežeSMS za sve mreže, tarifni dodaci Neograničeni InternetNajdraži broj i InoCall tarifni dodatak za povoljnije razgovore sa rođacima i prijateljima u inostranstvu.

Uz aktivaciju Roming paketa možete opušteno da razgovarate, šaljete poruke i surfujete Internetom dok ste u državama Evrope i mreži m:tel Crna Gora. Na raspolaganju su vam postpejd roming paketi – Evropa i Crna Gora.

Ukoliko želite da pristupite sadržajima zabavnog i informativnog karaktera, izaberite opciju Zabava. Tu možete da pročitate dobar vic ili horoskop za vaš horoskopski znak, saznate značenje vašeg imena, pročitate vesti i sportske rezultate, da se dopisujete pomoću Quick chat-a, kao i da dobijete informacije o kursnoj listi i stanju na putevima.

Za više informacija o mts potpejd vodiču posetite sajt mts-a. Pozovite *797# i iskoristite pogodnosti koje vam omogućava mts, putem postpejd vodiča.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI