I do 50% jeftinije tarife

Izaberite Priča, Miks ili Super postpejd tarifu i razgovarajte, dopisujte se i surfujte po Netu uz mesečni popust i do 50%.

I do 50% jeftinije tarife

Ukoliko želite da pređete na postpejd ili jednostavno samo želite da opušteno razgovarate sa voljenim osobama, dopisujete se i surfujete Netom a da pritom uštedite, možete da se opredelite za sjajan popust čak do 50% na mesečnu naknadu.

Bez obzira da li ste novi mts korisnik ili već postojeći, izaberite neku Priča, Miks ili Super tarifu i uz novu ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca i popust na naknadu tokom trajanja iste uštedite 30, 40 ili 50%.

Ukoliko ste ljubitelj dugih razgovora, tarifni profil Priča je pravi izbor za vas. Možete da se opredelite za Priča tarifni profili 30% popusta na mesečnu naknadu ili Priča Plus tarifu i 50% popusta na mesečnu naknadu.

Miks tarifa će obradovati one koji podjednako vole opuštene razgovore, surfovanje po Netu  i dopisivanje. Uz izbor Miks M, L, XL ili XXL tarife možete da uštedite 50% na mesečnu naknadu za izabrani tarifni profil, dok, ukoliko izaberete Miks S tarifu možete da ostvarite popustod 40% na mesečnu naknadu.

Međutim, ukoliko vaše potrebe i navike zahtevaju potrošnju dosta veće količine saobraćaja za razgovor, surfovanje i dopisivanje, Super tarifa će vam sve to omogućiti, kao i mogućnost uštede od 50% na mesečnu naknadu.

Bez obzira za koju se postpejd tarifu opredelite na raspolaganju vam je neograničeni pristup Internetu, kao i mogućnost da minute i SMS poruke koje niste potrošili, iskoristite u narednom mesecu. Takođe, možete da kupite do dva mobilna telefona uz popust na mesečnu naknadu, a plaćate ih na maksimalno 24 mesečne rate.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI