Dopuna koja nagrađuje

Obradujte sebe ili dragu osobu uz mts pripejd dopunu.

Obradujte sebe ili dragu osobu uz mts pripejd dopunu.

Bilo da ste pripejd korisnik ili korisnik tarifnog profila Kontrola troškova, za svaku dopunu koju do 31. decembra 2015. godine izvršite u prodajnim objektima Moj kiosk u iznosu od 250 dinara ili više, dobijate 10% vrednosti dopune u vidu poena koje možete da iskoristite za kupovinu proizvoda u istim objektima.

Vrednost jednog poena je 1 dinar, što znači da ukoliko vaš kredit dopunite sa 250 dinara dobijate 25 poena koje možete da iskoristite za „kupovinu“ proizvoda iz širokog izbora ponude istih.

„Kupovina“ izabranog proizvoda je jednostavna:
– Kažite prodavcu koji proizvod želite da „kupite“,
– Dajte broj telefona i PIN kod (dobija se u okviru poruke nakon izvršene dopune),
– Nakon završene „kupovine“ od prodavca ćete dobiti potvrdu (slip) o „kupljenom“ proizvodu, koji sadrži podatke o broju potrošenih i preostalih poena,
– Dobićete i SMS poruku u kojoj je naveden broj potrošenih poena, broj preostalih poena i PIN kod za narednu „kupovinu“, ukoliko imate preostalih poena.

Broj sakupljenih poena i trenutno važeći PIN kod možete da proverite slanjem SMS poruke (po ceni od 0,5 dinara) sa tekstom STANJE na 6444.

Za dodatne informacije o poenima i njihovoj zameni posetite sajt mts-a. Iskoristite ovu pogodnost, dopunite kredit i uživate u izabranom proizvodu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI